Redactia.ro
Home » Monden » Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volan la nici două săptămâni de la externare

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volan la nici două săptămâni de la externare

Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. ”Se uită la televizor până noaptea târziu”

Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să anuleze călătoria în Irlanda de Nord din cauza stării de sănătate. După anularea călătoriei în Irlanda de Nord, Palatul Buckingham a anunțat că regina Elisabeta a II-a a fost spitalizată peste noapte în urmă cu câteva zile. Suverana de 95 de ani a fost supusă unor investigații. Acum, a fost suprinsă la volan.

Regina Elisabeta a II-a surprinsă la volan după externare

Regina Elisabeta a II- a a Marii Britanii a fost fotografiată conducând în jurul proprietății sale din Windsor luni, la câteva zile după ce medicii ei i-au cerut să se odihnească timp de cel puțin două săptămâni și să se abțină de la vizitele oficiale. Imaginea o înfățișa pe monarhul în vârstă de 95 de ani purtând un batic și ochelari de soare la volanul mașinii sale. Ieșirea va fi probabil o priveliște binevenită pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la sănătatea ei.

Luna trecută, regina a fost nevoită să anuleze o călătorie în Irlanda de Nord și a petrecut o noapte la spitalul King Edward VII din centrul Londrei, unde medicii i-au făcut „examene preliminare” și i-au sfătuit să se odihnească câteva zile. La acea vreme, o sursă apropiată de palat a declarat pentru CNN că șederea ei peste noapte în spital „nu a fost legată de Covid”, potrivit cnn.com.
Medicii Majestății Sale au sfătuit că ea ar trebui să continue să se odihnească cel puțin în următoarele două săptămâni”, a spus palatul într-un comunicat, adăugând: „Medicii i-au sfătuit că Majestatea Sa poate continua să-și asume sarcini ușoare, bazate pe birou în această perioadă. timp, inclusiv câteva audiențe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială.
Pauza Reginei de la angajamentele regale înseamnă că nu va mai participa la o recepție pe care urma să o găzduiască pentru a marca deschiderea summitului COP26 al Națiunilor Unite privind schimbările climatice , care a început luni în Scoția. În schimb, ea va fi reprezentată de alți membri ai familiei regale – Prințul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, precum și Ducele și Ducesa de Cambridge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: