Redactia.ro
Home » Monden » Regina Întunericului a făcut dezvăluiri despre divorț. Ce detalii a dat Gabriela Luțucan

Regina Întunericului a făcut dezvăluiri despre divorț. Ce detalii a dat Gabriela Luțucan

 Regina Întunericului divorțează după 20 de ani de căsnicie! Gabriela Lucuțarși soțul ei au de împărțit o avere de milioane de euro

Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului” datorită profesiei sale neobișnuite de organizatoare de înmormântări de lux, a fost invitata specială a celei mai noi ediții a emisiunii „Fiță cu Adiță”. În cadrul interviului acordat lui Adiță Voicu, Gabriela a discutat deschis despre divorțul său recent, despărțindu-se de soțul ei după 20 de ani de căsnicie. În ciuda circumstanțelor dificile, Gabriela a mărturisit că nu regretă decizia luată și că este pregătită să își continue viața cu optimism și încredere.

Divorțul după 20 de ani de mariaj

Gabriela Lucuțar a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că ea și tatăl copiilor ei au decis să se despartă, punând capăt unei căsnicii de două decenii. Invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Gabriela a discutat despre motivele din spatele divorțului și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra ei și a familiei sale.

20 de ani de căsătorie, trei copii minunați. (…) Știi că mie îmi plac bărbații foarte mult. Reci și la mine pe targă, să-i îmbălsămez,” a spus Gabriela, cu umorul caracteristic, referindu-se la activitatea sa în domeniul pompelor funebre. În ciuda glumelor, Gabriela a fost sinceră în privința sentimentelor sale și a explicat de ce nu își dorește o împăcare cu fostul soț.

Adiță Voicu a abordat direct subiectul, întrebând-o pe Gabriela dacă încă mai simte ceva pentru fostul ei soț și dacă i-ar mai da o șansă. Răspunsul Gabrielei a fost ferm: „Ciorba reîncălzită nu mai are gust. Categoric nu. Nu aș mai da o șansă căsniciei, pentru că am mai văzut cazuri, se căsătoresc, se recăsătoresc de o mie de ori. Până la urmă, finalul este același. Nu se poate.

Motivele din spatele despărțirii

Deși Gabriela a recunoscut că soțul ei a înșelat-o în trecut, acesta nu a fost motivul principal al divorțului. Ea a explicat că, în timp, fericirea lor comună s-a diminuat, iar relația lor s-a transformat într-o rutină monotonă. „Nu mai eram fericiți. Simțeam că sunt un robot care muncește, nu mă mai bucuram de absolut nimic. Este foarte greșit,” a spus Gabriela.

Decizia de a se despărți nu a fost una ușoară, mai ales având în vedere că au trei copii împreună. Gabriela a petrecut luni de zile analizând și reflectând asupra deciziei, dorind să ia cea mai bună hotărâre pentru familia ei. „Au fost luni de zile în care am stat și am rumegat și m-am gândit ce să fac,” a mărturisit ea.

În cele din urmă, Gabriela a ales să prioritizeze fericirea și bunăstarea personală și a copiilor ei. Deși nu a suferit în urma divorțului, ea a recunoscut că tranziția nu a fost ușoară. „Nu am suferit, dar nu mi-a fost ușor, pentru că a trebuit să o iau de la capăt. 20 de ani, te obișnuiești cu omul de lângă tine, ai niște tabieturi, e omul tău. Dar am luat decizia corectă. Acum sunt foarte fericită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: