Redactia.ro
Home » Monden » Regula strictă de la care nu se abate Gabriela Cristea în creșterea micuțelor sale. Ce nu au voie cele două

Regula strictă de la care nu se abate Gabriela Cristea în creșterea micuțelor sale. Ce nu au voie cele două

Poate că mulți ar putea s-o critice ca fiind prea dură, însă cu siguranță sunt mulți părinți care consideră că este spre binele copiilor să învețe de mici valoarea regulilor. Este vorba de Gabriela Cristea, care a dezvăluit care este regula ei de aur de la care nu se abate niciodată când vine vorba creșterea micuțelor sale. Iată ce nu au voie cele două.

Fără nicio urmă de îndoială, Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și urmărite vedete TV. Cum era de așteptat, orice acțiune a ei naște și numeroase controverse. Așa se face că atunci când e vorba de treburi părintești, părerile sunt împărțite.

Regula strictă de la care nu se abate Gabriela Cristea în creșterea micuțelor sale

E lucru bine știut că frumoasa brunetă este o mamă extrem de atentă cu fetițele ei Victoria și Iris. Gabriela Cristea a declarat că, deși nu duc lipsa răsfățului, nu uită niciodată să fie strictă cu ele. Vedeta TV a mărturisit că micuțele ei au de respectat o regulă de aur, de la care ea nu se abate niciodată.

Mai exact, fetițele lui Tavi Clonda și Gabrielei Cristea mănâncă și se culcă la ore fixe de fiecare dată.

Gabriela Cristea susține că e necesar să respecte un program riguros în cazul fetițelor sale.

„Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe. Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mama de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a explicat mai în detaliu Gabriela Cristea, potrivit Wowbiz.

Gabriela Cristea și Tavi Clondă, dovezi de iubire în văzul tuturor

Cuplul Gabriela Cristea și Tavi Clonda este unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Fără doar și poate, relația extrem de sinceră atât dintre ei, cât și cu fanii lor le-a conferit acest titlu extrem de râvnit printre vedete.

Și se pare că Gabriela Cristea a descoperit și secretul unei relații trainice alături de partenerul de viață. Zicem asta pentru că frumoasa brunetă a ales să împărtășească orice detaliu din viața ei cu iubitul ei soț. Spre exemplu, și atunci când vedeta TV trebuie să aleagă o nouă culoare pentru unghiile sale: 

” – Auzi, iubirică, ce culoare de ojă să-mi fac?”, l-a întrebat Gabriela Cristea pe soțul ei Tavi Clonda.

„ – Păi ți-am zis mov! Ce variantă mai ai?”, i-a răspuns acesta, într-o emisiune TV.

Dovezile de iubire dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de apreciate de fanii cuplului. Iar un exemplu în acest sens este declarația de dragoste emoționantă a lui Tavi Conda pentru Gabriela Cristea, când vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani.

”La mulți Ani, scumpa mea soție! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă! Te iubesc!”, i-a transmis Tavi Clonda soției sale pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a ei.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți, Tavi Clonda fiind mai mic cu 5 ani decât Gabriela Cristea, cei doi nu ezită nicio ocazie să își exprime liber dragostea chiar și în fața fanilor, mai ales după ce în viața lor au aparut și cele două fetițe ale cuplului, Victoria și Iris.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: