Redactia.ro
Home » Monden » Regulile pe care Lidia Buble trebuie să le respecte cu sfințenie. Ce îi este interzis cu desăvârșire celebrei artiste

Regulile pe care Lidia Buble trebuie să le respecte cu sfințenie. Ce îi este interzis cu desăvârșire celebrei artiste

lidia buble cu parintii

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, este originară din Deva și a reușit să facă furori în București, locul în care locuiește de o bună perioadă de timp. Melodiile artistei au ajuns pe primele locuri în topurile din România, iar Lidia are zeci de mii de fani. Deschisă cu admiratorii ei, vedeta a vorbit despre regulile stricte pe care le-a respectat în copilărie și despre educația aleasă pe care a primit-o din partea familiei. Iată câteva detalii interesante despre religia Lidiei, cea penticostală.

Regulile pe care Lidia Buble trebuie să le respecte cu sfințenie

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, de penticostali și se ghidează după regulile stricte ale acesteia.

Religia penticostală, ca și alte religii, poate avea variații în practică și reguli în funcție de denominațiunea specifică, cultură și interpretări teologice. Cu toate acestea, iată câteva reguli sau caracteristici comune care sunt adesea asociate cu penticostalismul:

Credința în Isus Hristos: Penticostalii se bazează pe credința centrală în Isus Hristos ca Mântuitor și Domn.

Botezul în Duhul Sfânt: Un aspect definitoriu al penticostalismului este credința în botezul în Duhul Sfânt, care se consideră că vine cu semne evidente, cum ar fi vorbirea în limbi.

Vorbirea în limbi: Unii penticostali cred că vorbirea în limbi (glosolalia) este un semn al prezenței Duhului Sfânt și că este o experiență spirituală importantă.

Evitarea păcatului: Penticostalii sunt încurajați să trăiască o viață curată și să evite păcatul. Acest lucru poate include evitarea comportamentelor considerate imorale sau nebiblice.

Cultul religios: Penticostalii participă adesea la slujbe intense de închinare, care pot include cântări, rugăciuni și predică puternică.

Rugăciunea: Rugăciunea are o importanță mare în viața penticostalilor. Ei cred în puterea rugăciunii pentru vindecare, ghidare și intervenția divină în situații dificile.

Separarea de lume: Unii penticostali adoptă o abordare separată față de lume și aderă la standarde morale ridicate, cum ar fi evitarea divertismentului considerat imoral sau influență seculară.

Respectul pentru Scriptură: Penticostalii acordă o importanță deosebită Scripturii (Biblia) și se străduiesc să trăiască conform învățăturilor sale.

Evangelizare și misionarism: Penticostalii sunt cunoscuți pentru angajamentul lor în a împărtăși credința cu alții prin evanghelizare și misionarism.

Familia și comunitatea: Familia și comunitatea religioasă au o valoare foarte mare pentru penticostali, iar sprijinul reciproc și încurajarea sunt aspecte importante ale vieții lor.

Vindecare divină: O trăsătură distinctivă a penticostalismului este credința în vindecarea divină, adică credința că Dumnezeu poate vindeca bolile și suferințele prin intervenție divină.

Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, de profesie pastor

Lidia Buble are bucuria de a face parte dintr-o familie mare și unită. Având un tată pastor și o mamă foarte credincioasă, artista vine dintr-o familie cu o profundă credință și respect pentru Dumnezeu. Ea este una dintre cei unsprezece copii ai părinților săi și printre puținii care încă nu s-au căsătorit. Iată ce sfat i-a oferit tatăl său cu privire la alegerea partenerului ideal!

Artista menține o relație deosebită cu tatăl ei, construită pe comunicare, încredere, respect reciproc și iubire. De aceea, Lidia Buble împărtășește părintelui ei patern gândurile și îngrijorările care o afectează. De fiecare dată când se întoarce în Deva, solista are aceeași conversație cu tatăl ei. Iată ce sfaturi a primit de la părintele său!

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun.

Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a declarat Lidia Buble, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: