Redactia.ro
Home » Monden » Relația neștiută dintre fiica lui Cătălin Crişan şi fiul lui Ștefan Bănică. Ce au cei doi în comun

Relația neștiută dintre fiica lui Cătălin Crişan şi fiul lui Ștefan Bănică. Ce au cei doi în comun

Puțini știu ce au în comun fiica lui Cătălin Crişan, Daria Crișan, şi fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică. Iată că relația neștiută dintre cei doi a ieșit la iveală

În ultima vreme, Radu Ștefan Bănică și-a câștigat popularitatea, la cei doar 18 ani ai săi. Tânărul artist calcă tot mai mult pe urmele tatălui său, dar și ale bunicului. Pe lângă alte proiecte în care s-a implicat pe partea artistică, Radu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la “Te cunosc de undeva”, emisiunea transformărilor dufuzată de Antena 1, unde a intrat în pielea oricărui personaj cu mare curaj și dezinvoltură, fie că a fost vorba de unul femnin, fie unul masculin.

Publicul l-a apreciat repede pe puștiul care și-a moștenit talentul din familie, atât de la tatăl său, cât și de la bunicul său, un adevărat maestro al scenei de comedie din România.

Relația neștiută dintre fiica lui Cătălin Crişan şi fiul lui Ștefan Bănică

Ce nu știe toată lumea este că Radu Ștefan Bănică este student și la UNATC. Acolo este coleg cu Daria Crișan, fiica îndrăgitului cântăreț Cătălin Crișan, potrivit Click.

Fata îndrăgitului artist a urmat mai întâi medicina, însă se pare că așchia nu sare prea departe de trunchi. Aceasta s-a îndreptat în cele din urmă și către latura artistică. A început să studieze muzica și actoria. Daria a făcut parte din distribuția mai multor piese de teatru și își ajută tatăl la școala sa, Cătălin Crișan Education Center.

Mai mult, Daria este talentată și la dans! Chiar în ultima lună de liceu, tânăra a câștigat Premiul I în cadrul concursului de dans Sincaifest.

“Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. Și ea cântă și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică.
Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte”, a povestit Cătălin Crișan pentru Click, în septembrie 2020.

S-ar părea că Radu Ștefan Bănică și Daria Crișan lucrează la un proiect muzical comun, alături de mai mulți colegi,. Cei doi au postat imagini cu ei pe rețele de socializare. Fanii lor, în număr din ce în ce mai mare, așteaptă cu mare entuziasm surpriza pe care o pregătesc!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: