Redactia.ro
Home » Monden » Replici între Mircea Badea și Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Ce impresii au unul despre altul: „Domnule Mircea Badea, aveți o obsesie?”

Replici între Mircea Badea și Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Ce impresii au unul despre altul: „Domnule Mircea Badea, aveți o obsesie?”

Replici între Mircea Badea și Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Ce impresii au unul despre altul: „Domnule Mircea Badea, aveți o obsesie?”

Se pare că Mircea Badea și Ema Uta, iubita lui Alex Bodi, nu prea au o părere bună unul despre altul la ce replici și-au dat. Totul a pornit de la o remarcă pe care prezentatorul TV ar fi făcut-o în direct. Iată despre ce este vorba.

Replici între Mircea Badea și Ema Uta, iubita lui Alex Bodi. Ce impresii au unul despre altul: „Domnule Mircea Badea, aveți o obsesie?”

Mircea Badea a luat-o la bani mărunți pe Ema Uta și a făcut o remarcă despre ea într-una dintre edițiile emisiunii lui de la Antena 3 CNN.

„Nu știu când mai are timp să mai machieze pe cineva, că este toată ziua în vacanțe”, a spus Mircea Badea, potrivit romaniatv.ro.

Ema Uta a simțit nevoia să nu stea cu mâinile în sân și a venit cu replica pentru „domnul Mircea Badea”, făcând câteva precizări despre banii pe care îi câștigă pe Instagram, potrivit sursei.

Nu e prima oară când aud „mistoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la TV de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 euro eursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era fully booked la cursuri timp de 7 ani. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată. Iar numărul de followeri pe care îl am se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi și pentru că poate fetele știu de ce urmăresc un make-up artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce.

Ema Uta / Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini