Redactia.ro
Home » Monden » Reprezentantul României la Eurovision dă cortina jos! WRS, detalii direct din culise: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi!”

Reprezentantul României la Eurovision dă cortina jos! WRS, detalii direct din culise: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi!”

WRS, reprezentatul României la Eurovision, a povestit totul despre participarea sa la concursul Eurovision. Acesta susține că este o experiență inedită. Show-ul de anul acesta are loc la Torino, iar reprezentantul țării noastre mărturisește că dorește ca România să ajungă în finala mare, neavând chiar speranțe de câștigat concursul deoarece competiția este foarte acerbă:

„Vreau să știu că România va fi mulțumită cu reprezentarea pe care o va avea la Torino”, a subliniat WRS.

WRS, povestea din spatele visului Eurovision

Reprezentantul României la Concursul Internațional de muzică Eurovision a povestit într-un interviu acordat celor de la „Viva.ro” motivele pentru care a dorit să participe la acest mare show. El a oferit și detalii din viața de artist.

„Reporter: Care e povestea participării tale la Eurovision?

M-am trezit foarte târziu cu participarea. Mi-am dat seama cu câteva zile înainte de termenul-limită de înscriere că aș putea să mă înscriu, și uite așa este povestea. I-am sunat pe cei din echipa mea de la Global Records și le-am zis că mi-am pregătit aplicația, ei mi-au dat their stamp of approval (haha) și cam asta a fost. Iar „Llámame a început într-unul dintre songwriting camp-urile de la Global Publishing, în urma unei sesiuni matinale și un pic mahmure (râde), alături de echipa cu care am scris și „Amore. Și vreau să vă spun că a fost una dintre piesele care au prins formă în câteva ore.”

WRS, despre piesa cântată în cadrul competiției Eurovision

Interpretul a dat detalii despre cum a fost creată piesa cu care participă la concurs, cu cine a fost compusă dar și ce modificări s-au adus asupra ei pentru semifinală:

Reporter: Despre piesă ce ne mai poți spune?

În mare parte, am spus istoria ei. Am creat-o într-una dintre aceste tabere de compus alături de Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, oamenii cu care lucrez în general cel mai des la piese, și la momentul respectiv nu știam ce este cu ea. Apoi m-am decis să mă înscriu la Eurovision și, cum „Llámame era în proporție de 80% finalizată, am zis că ăsta o să fie momentul ei de glorie. Și așa a și fost!”

Reporter: Piesa va fi așa cum o știm și la semifinala Eurovision de la Torino sau va mai suferi ceva modificări?

Da, o mai modificăm puțin. Nu este vorba despre schimbări radicale, încât să își piardă esența. În schimb, este mai mult vorba despre niște detalii de producție și interpretare care să crească nivelurile de energie și emoție pe care vreau să le transmit în momentul meu pe scenă.”

WRS: „Eu mereu, când fac ceva, vreau să pară scump”

Artistul a dat detalii despre incendiarul show pe care îl va avea pe scena concursului din semifinala Eurovision a acestui an. Acesta a punctat faptul că își montează și editează singur toate videoclipurile în viața profesională și că vrea ca impresia pe care o va lăsa să fie una creativă și foarte artistică?

„Reporter: Ne poți dezvălui câteva detalii despre show-ul pe care îl pregătești pentru finala de la Torino? Știu că tu îți regizezi și videoclipurile, așa sigur ai câteva idei…

Corect! Îmi place să îmi bag nasul peste tot, mereu încerc să învăț abilități noi și sunt și foarte pasionat de tot ceea ce înseamnă editare video. Pe lângă faptul că majoritatea clipurilor mele sunt editate și montate de mine, eu am și lucrat pe artworks pentru alți artiști, iar acum, evident, mi le fac singur pe ale mele. Nu aș vrea să dau detalii despre ce pregătesc în ceea ce privește videoclipul, dar vă spun așa: eu mereu, când fac ceva, vreau să pară scump și vreau să poarte amprenta viziunii mele creative și artistice. Vreau să știu că România va fi mulțumită cu reprezentarea pe care o va avea la Torino.”

WRS: „Nu sunt nebun să merg cu așteptări de câștigător suprem”

Concurentul susține că nu are cele mai mari așteptări în câștigarea acestui concurs, dar dorește foarte mult ca România să se afle în marea finală:

„Reporter: Cu ce așteptări mergi la Torino? Din păcate, ultimii ani nu au fost tocmai favorabili pentru România, la Eurovision…

Well, nu sunt nebun să merg cu așteptări de câștigător suprem. Primul meu obiectiv acolo este să intru în finala mare, dar chiar și așa eu sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat până acum. Piesa este iubită de poporul spaniol, și asta mi se pare efectiv wow! Le-a plăcut lor duma asta cu „ola mi bebebe și au făcut clipuri și meme pe internet. Și nu în ultimul rând, mă aștept să mă distrez și să fie o experiență foarte mișto pentru mine.”

WRS: „Să câștige cel mai bun!”

Concurentul a susținut că poate să participe la acest concurs cine vrea atât ce-i cu foarte multă experiență în muzică cat și cei care sunt novici. Important este să câștige cel mai bun:

„Reporter: Ce părere ai despre cei care consideră că la Eurovision ar trebui să participe artiști cu mai mare experiență atât vocală, cât și pe scenă, care să mai fi cântat în fața unui public numeros?”

Nu am o părere vizavi de asta. Să participe cine vrea și să câștige cel mai bun!”

WRS: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi”

Solistul a mărturisit că a primit feedback din partea colegilor de breaslă și că unul dintre numele sonore care i-au oferit sfaturi este Inna:

„Reporter: Ce feedback ai primit din partea colegilor de breaslă? Mai exact, cine te-a felicitat pentru câștigarea selecției naționale Eurovision?

Vă dați seama că multă lume m-a felicitat și erau bucuroși pentru mine. Nu ar fi corect să îi menționez acum pe toți, că sigur omit pe cineva, dar voi spune doar un nume: INNA. Ea mereu mi-a dat cele mai tari sfaturi și i-am urmărit cariera de mic copil. Am fost fan de la prima piesă.”

WRS, despre părerile negative 

În încheierea interviului, semifinalist-ul competiției a mărturisit că este destul de îndepărtat de mediul online în perioada aceasta, dar crede cu tărie că nu a lăsat un gust amar cu piesa pe care o va interpreta la Eurovision. 

„Reporter: Ai auzit și păreri negative la adresa ta?

Eu am fost destul de rupt de internet de când am decis să particip, dar înțeleg că anul ăsta e primul după mult timp când publicul și juriul au fost de aceeași părere. Cumva, din ce aud și eu, simt că nu au rămas oamenii cu un gust amar că am câștigat eu. Vă dați seama că asta mă bucură maxim!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: