Redactia.ro
Home » Monden » Reproșuri după ce Andreea Bălan a plecat în vacanță cu iubitul. George Burcea: „I-am cerut să mergem împreună cu fetele pe undeva, dar…”

Reproșuri după ce Andreea Bălan a plecat în vacanță cu iubitul. George Burcea: „I-am cerut să mergem împreună cu fetele pe undeva, dar…”

Andreea Balan si Burcea

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a răbufnit după ce artista a declarat într-o emisiune TV că tatăl fetițelor vrea să-și viziteze copiii doar o dată pe săptămână. Apropiații celor doi spun că George a fost foarte rănit la auzul acestor lucuri și chiar ar fi plâns.

De ce s-a simțit atacat George Burcea

După ce Andreea Bălan a declarat la ”Acces Direct” că fostul ei soț vrea să își vadă fetițele doar o dată pe săptămână, prietenii lor au susținut că pe George l-a afectat foarte tare acest lucru pentru că nu ar fi adevărat.

„Andreea a declarat ca George nu dorește să viziteze fetele mai mult de 1 dată pe săptămână. Adevărul este altul. El ne-a spus nouă altceva. Chiar s-a supărat foarte tare, că era foarte afectat de cele întâmplate. Nouă ne-a spus punctual toate situațiile”, au declarat surse apropiate, pentru fanatik.ro.

George Burcea le-a mărturisit apropiațiilor că merge să-și vadă fetițele în fiecare weekend și și petrece mult timp cu ele. De asemenea, acesta o acuză pe Andreea că de fapt ea nu ar accepta ca el să le vadă.

„Merg în fiecare weekend la ele. Le gătesc, mă joc, mă plimb, dorm la amiaza și le fac baie seara. I-am cerut fetele și la mine la apartament, dar nu dorește să mi le dea “până când instanță nu decide, nu ți le dau” . Ea este cea care cere custodie exclusiva și care mi-a pus condiții acum câteva luni că nu am voie să stau cu fetele decât sub supravegherea ei sau a mamei ei și acum tot ea spune că nu vreau fetele..? Spune că sta 99% din timp cu fetele, dar în același timp spune că are 2 bone și maica-să plus eu în weekend. Unde-i procentul? I-am cerut să mergem împreună cu fetele undeva, dar nici până astăzi nu a dorit acest lucru”, a fost mărturia făcută de George Burcea apropiaților.

Andreea Bălan a mers în concediu cu noul ei iubit

După ce a declarat în direct că este o mamă singură și că trebuie să se descurce cu fetițele cât poate, aceasta a plecat în Portugalia cu noul ei iubit, lăsându-și fetele cu mama ei.

Cei doi nu au vrut să se afle acest lucru, însă contul de Instagram i-a dat de gol. Andreea nu a vrut fotografii alături de Tiberiu, noul iubit, așa că s-a fotografiat singură în fața palatului. Doar că și Tiberiu a făcut cam același lucru, numai că nu a apărut și în poză. Fanii au observat asemănarea și au început să speculeze că cei doi sunt într-o vacanță romantică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: