Redactia.ro
Home » Monden » Rețeta minune a Nicoletei Luciu! Cum a slăbit 35 de kilograme în 45 de zile. Ai nevoie de doar două alimente

Rețeta minune a Nicoletei Luciu! Cum a slăbit 35 de kilograme în 45 de zile. Ai nevoie de doar două alimente

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, a devenit un model de inspirație pentru majoritatea femeilor care se confruntă cu problema kilogramelor în plus dobândite în timpul sarcinii. Cunoscută pentru ambiția și determinarea sa, Nicoleta a reușit să slăbească peste 30 de kilograme într-un timp record, oferind astfel o sursă de inspirație pentru milioane de femei.

Fosta Miss România din anul 1999 a impresionat întotdeauna cu formele sale voluptoase, însă a reușit să revină la silueta perfectă într-un timp relativ scurt, după cele două sarcini. În timpul fiecărei sarcini, Nicoleta Luciu a acumulat peste 30 de kilograme în plus, însă nu a durat mai mult de 2 luni până când a reușit să revină la greutatea și forma corporală dorită.

Ce dietă ține Nicoleta Luciu

Un aspect esențial al dietei care a contribuit la această transformare spectaculoasă constă în consumul regulat a două alimente cheie, fără de care Nicoleta nu ar fi reușit să obțină rezultatele dorite. Aceste alimente au jucat un rol crucial în procesul său de slăbire și au fost pilonii care au susținut eforturile sale de transformare.

Dieta adoptată de Nicoleta Luciu este recomandată femeilor perfect sănătoase, fără afecțiuni sau probleme medicale, și este structurată pe două etape. Regimul alimentar constă în introducerea treptată a alimentelor în dietă, cu un accent deosebit pe alimentele sănătoase și echilibrate.

Alimentele de care ai nevoie pentru dieta Nicoletei Luciu

Alimentele principale din dieta Nicoletei Luciu includ supa de pui și compotul de mere, iar opțional, ca gustare, pot fi consumate batoane fitness. Această abordare alimentară presupune 5 mese pe zi, cu eliminarea completă a cartofilor, pastelor și orezului din alimentație.

Conținutul celor 5 mese pe zi din dieta Nicoletei Luciu este următorul: o porție de supă de pui, alcătuită din 300 de grame de legume și 100 de grame de carne de pui, precum și două batoane fitness ca gustare. De asemenea, dieta include consumul a 7 mere sub formă de compot, fără adăugarea de zahăr sau îndulcitori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: