Redactia.ro
Home » Știri » Retragere neașteptată din televiziune. Alexandra Păcuraru renunță la emisiunea sa. Motivul pentru care a luat decizia radicală

Retragere neașteptată din televiziune. Alexandra Păcuraru renunță la emisiunea sa. Motivul pentru care a luat decizia radicală

alexandra pacuraru

Recent, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țara noastră a surprins pe toată lumea cu o dezvăluire neașteptată. Această vedetă a anunțat că se retrage din lumea televiziunii și a oferit câteva informații despre motivul pentru care nu vom mai vedea, din păcate, pe micul ecran.

Una dintre cele mai aprieciate prezentatoare TV se retrage din televiziune

Una dintre cele mai celebre și respectate prezentatoare TV din țara noastră a făcut un anunț surprinzător, dezvăluind că este obligată să se retragă temporar din lumea televiziunii.

Gazda emisiunii „România Suverană” de la Realitatea PLUS, Alexandra Păcuraru, a explicat că această decizie are la bază motive medicale, ea necesitând această pauză pentru a-și concentra atenția asupra sănătății sale. Printr-un anunț postat pe Facebook, celebrul prezentator a comunicat că va menține contactul cu fanii săi prin intermediul platformelor de socializare și a oferit mai multe detalii despre motivul retragerii sale.

„Am decis să iau o pauză medicală de la televiziune, mă retrag pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru a-mi redobândi sănătatea. Sunt recunoscătoare pentru toată experiența acumulată alături de echipa Realitatea PLUS și alături de telespectatorii mei fideli din țara și din diaspora.

Mereu am spus că e de ajuns ceea ce fac și nu voi face niciodată vreun cont pe Facebook sau Instagram, TikTok și Telegram și iată că astăzi am făcut acest pas pentru a menține legătura cu voi, familia mea! Vă rog să aveți răbdare să mă lăsați să învăț să postez, să învăț să filmez, să montez și să promovez materialele pe care le gândesc. Uite cum am învățat azi să nu mai spun niciodată „niciodată”!”, a transmis Alexandra Păcuraru.

Motivul pentru care Alexandra Păcuraru renunță la televiziune

Prezentatoarea a subliniat că starea de sănătate este cea mai prețioasă comoară a unei persoane și că atunci când organismul emite semnale că a depășit limita, este necesar să se acționeze în consecință.

„Vă las pe mâini bune, echipa Realitatea PLUS rămâne determinată să lupte pentru dreptate, pentru adevăr și pentru suveranitate. În ceea ce mă privește, eu rămân cu aceleași intenții ferme de a construi România pentru români, alături de români. Sănătatea este cea mai mare comoară și când primim semnale că s-a depășit linia roșie trebuie să ne ascultăm corpul și să acționăm în consecință. În concluzie, odihnă, bucurii, iubire și gânduri bune. Ingredientele esențiale care mă ajută și ne ajută de fiecare dată să fim noi în cea mai bună versiune a noastră. Rămân la un click distanță! Iubiți România pentru că merită!”, a concluzionat prezentatoarea Realitatea PLUS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: