Redactia.ro
Home » Știri » Revenire spectaculoasă în trustul Intact. A semnat din nou cu Antena, la 15 ani după plecarea tumultoasă

Revenire spectaculoasă în trustul Intact. A semnat din nou cu Antena, la 15 ani după plecarea tumultoasă

Madalin Ionescu, mesaj dur

Mădălin Ionescu se pregătește să revină în cadrul trustului Intact, la aproape 15 ani după plecarea sa tumultoasă. Potrivit surselor, prezentatorul a ajuns deja la un acord pentru o nouă emisiune, care va avea premiera în curând.

În 2009, Ionescu a fost înlăturat de la Acces Direct din cauza problemelor personale, în contextul divorțului de prima soție și a noii sale relații cu Cristina Șișcanu, reporter la Antenă la acea vreme. Aceste complicații amoroase au dus la încetarea colaborării cu trustul.

După această perioadă, Mădălin Ionescu s-a mutat la Kanal D, unde a găzduit o emisiune nocturnă, câștigând notorietate și audiențe ridicate.

Prezentatorul și-a stabilit condițiile pentru revenirea în televiziune

Mădălin Ionescu a anunțat recent că a încheiat colaborarea cu Metropola TV, unde a prezentat emisiunea „Istoria umanității”. Pe Instagram, el a informat că va lua o pauză de la televiziune, dar va rămâne activ pe rețelele de socializare, unde și-a creat o comunitate puternică de zeci sau sute de mii de urmăritori.

Într-o postare, Ionescu a precizat: „La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online.”

În această perioadă, soția sa, Cristina Șișcanu, va continua să modereze emisiunea „După faptă și răsplată” la Metropola TV.

El a subliniat că va lua în considerare doar proiectele care îi oferă un cadru serios și finanțare adecvată, permițându-i să se dezvolte. În plus, a menționat că emisiunea „Istoria umanității”, pe care a creat-o, ar putea evolua într-un proiect independent online.

Această pauză îi oferea timp lui Mădălin Ionescu să exploreze noi oportunități și să-și dedice energia dezvoltării conținutului digital, în timp ce își păstrează deschiderea către proiecte de televiziune cu o structură solidă.

Mădălin Ionescu revine la Antenă

Totuși, nu a putut sta departe de televiziune și, potrivit cancan.ro, este gata să revină la Antena Stars cu o nouă emisiune înregistrată, care va fi difuzată de două ori pe săptămână. Filmările au început deja.

Într-o rememorare a perioadei sale dificile, Mădălin Ionescu a povestit despre burnout-ul suferit în timpul prezentării emisiunii de la Kanal D. Medicul Vlad Ciurea l-a avertizat că, dacă ar fi continuat, și-ar fi pus viața în pericol.

”Intrasem în burnout, nu se mai putea! Profesorul Vlad Ciurea mi-a zis: dacă mai rămâi în TV mori! Nu mai aveam minerale deloc în mine. Am luat 30 de pastile pe zi timp de 7 luni. Aveam o vibrație în stomac ziceai că înghițisem un telefon mobil.

Tremurau intestinele în mine. Am fost primul care a făcut podcast în România. Azi, sunt în cea mai bună formă a mea, intelectuală și fizică”, a povestit moderatorul, în cadrul podcastului ”În oglindă”.

Acum Mădălin Ionescu spune că este în cea mai bună formă, atât fizic, cât și intelectual, și este gata să revină pe micile ecrane.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: