Redactia.ro
Home » Monden » Revoltă în rândul părinților din Oradea după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normală?”

Revoltă în rândul părinților din Oradea după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normală?”

Revoltă în rândul părinților din Oradea după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normală?"

Părinții din Oradea sunt în pragul unei revolte, iar motivul este legat de participarea controversatei artiste Erika Isac la Balul Bobocilor, un eveniment la care copiii lor sunt invitați să participe. Cu toate că evenimentul este unul tradițional și așteptat cu nerăbdare de către elevi, decizia de a invita o artistă cu un stil controversat a stârnit indignare în rândul comunității părinților.

Revoltă în rândul părinților din Oradea după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor

Erika Isac, cunoscută pentru melodia sa virală „Macarena”, a fost aleasă să cânte la Balul Bobocilor de la un liceu din Oradea. Cu toate acestea, mulți părinți nu sunt de acord cu această alegere, considerând că limbajul vulgar folosit de artistă în piesele sale nu este adecvat pentru un eveniment școlar destinat adolescenților.

Reacția părinților: „Vi se pare normală?”

Revolta părinților a fost exprimată vehement pe rețelele de socializare și în discuțiile publice. Unul dintre părinți a declarat că, după ce a aflat că Erika Isac va cânta la bal, a început să își pună întrebări despre natura evenimentului și dacă acesta mai rămâne unul potrivit pentru copii de vârsta a 9-a, având în vedere natura explicită a pieselor artistei.

„Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând ca e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul.

După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o. A constatat că „artista” invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Va întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea“, a scris mama unei eleve. 

Pentru a înțelege mai bine perspectiva comunității, un consiliu școlar a desfășurat un sondaj pe Instagram, întrebând elevii despre preferințele lor referitoare la artistul pe care ar dori să îl vadă și să îl asculte la bal. Cu toate că majoritatea elevilor au exprimat preferința pentru Erika Isac, acest lucru nu a calmat spiritele în rândul părinților, potrivit ebihoreanul.ro.

În final, controversa rămâne nerezolvată, iar decizia de a invita sau nu un artist cu un stil controversat la un eveniment școlar rămâne în mâinile autorităților școlare și a comunității. Până atunci, părinții continuă să își exprime nemulțumirea și preocuparea pentru bunăstarea și educația copiilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: