Redactia.ro
Home » Știri » Ricky Martin e implicat într-un scandal de proporții. Cântărețul e acuzat de incest cu nepotul lui. Cum se apără

Ricky Martin e implicat într-un scandal de proporții. Cântărețul e acuzat de incest cu nepotul lui. Cum se apără

Martin, acuzat de incest de nepot

Ricky Martin, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști internaționali, trece prin momente de cumpănă în cariera lui și nu numai. Ar fi acuzat de incest de unul dintre nepoții lui, relatează presa de peste hotare. Iată acuzațiile care i se aduc, dar și cum se apără cântărețul.

Ricky Martin e implicat într-un scandal de proporții. Cântărețul e acuzat de incest de nepotul lui. Cum se apără

Ricky Martin riscă 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat pentru acuzațiile care i se aduc, conform presei internaționale. Nepotul cântărețului, în vârstă de 21 de ani, susţine că el și Ricky Martin au avut o relaţie de 7 luni şi că l-ar fi atacat „fizic şi psihic”. Relația dintre ei s-ar fi încheiat acum două luni. Ricky Martin nu ar fi acceptat totuși despărţirea şi ar fi fost văzut aşteptându-și nepotul de cel puţin trei ori pe lângă casa lui. În plus, Martin „consumase cantităţi mari de alcool şi droguri” atunci.

Cântăreţul, renumit la nivel internațional și iubit de foarte multă lume, a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico la începutul lunii iulie. Identitatea victimei nu a fost dezvăluită la acel moment, însă fratele lui Ricky Martin ar fi identificat-o pe presupusa victimă ca fiind chiar nepotul cântăreţului, Dennis Yadiel Sanchez. Ordinul îi interzice lui Ricky Martin să contacteze sau să îl sune pe solicitant, care se presupune că „se teme pentru siguranţa lui”.

Cum se apără Ricky Martin în scandalul de incest în care e implicat

Ricky Martin nu a avut, momentan, o reacție oficială legată de scandalul de incest în care e implicat. Totuși, un reprezentant de-ai lui a calificat acuzaţiile de abuz drept „complet false şi contrafăcute” într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni.

Cântărețul  este aşteptat la tribunalul din Puerto Rico pe 21 iulie 2022 pentru începerea procesului „Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – şi nu va fi niciodată – implicat în vreun fel de relaţie sexuală sau romantică cu nepotul său”, a declarat avocatul Martin Singer, conform presei străine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro