Redactia.ro
Home » Monden » Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți! Celebra artistă a adus pe lume un băiat

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți! Celebra artistă a adus pe lume un băiat

Emoții uriașe pentru celebra artistă Rihanna și A$AP Rocky! Cei doi au devenit părinți. Pe data de 13 mai Rihanna a născut un băiețel. Însă, abia astăzi s-a aflat minunata veste. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară. Artista l-a făcut pe A$AP Rocky tătic, după ce se zvonea că rapperul ar fi înșelat-o cu o cunoscută creatoare de pantofi.

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți! Celebra artistă a adus pe lume un băiat

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din lume, Rhianna, s-a logodit cu A$AP Rocky în urmă cu câteva zile. La scurt timp, celebra artistă a adus pe lume un băiat sănătos.

Rhianna a născut pe data de 13 ani. Acela a fost momentul în care vedeta și-a ținut în brațe primul copilaș. Presa de peste Ocean a făcut totul public abia astăzi. În mediul online au circulat mai multe imagini cu băiețelul celor doi mari artiști din partea fanilor.

A$AP Rocky și Rihanna trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Îndrăgita artistă l-a făcut tătic de băiat pe rapper. A$AP Rocky a reușit, cu ușurință, să le cucerească inimile fanilor datorită pieselor care au făcut înconjurul lumii.

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți! Celebra artistă a adus pe lume un băiat

Rihanna nu a vrut, inițial, să vorbească despre sarcină. Ba mai mult, a încercat să o ascundă. În acea perioadă purta haine cât mai largi. Se pare că a fost destul e discretă, dat fiind faptul că vine vorba despre primul ei copil.

Ulterior, artista a apărut cu burtica de gravidă la vedere pe stradă. În acel moment a fost surprinsă de paparazzi, iar vestea a fost făcută publică.

Rihanna și A$AP Rocky, tatăl băiatului ei, au o relație din anul 2020. Cei doi au trecut prin multe împreună. Asta, pentru că A$AP Rocky a fost arestat. Mai mult decât atât, la un moment dat se zvonea că ar fi înșelat-o cu o cunoscută creatoare de pantofi, care este româncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: