Redactia.ro
Home » Sport » Riscă Simona Halep o nouă sancțiune după ce și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis, chiar dacă încă e suspendată?

Riscă Simona Halep o nouă sancțiune după ce și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis, chiar dacă încă e suspendată?

Simona Halep, obligată să achite o sumă fabuloasă pentru proces. Ce s-a întâmplat după audierile de la TAS

Simona Halep, 31 ani, va reveni pe terenul de tenis, la aproape doi de la ultimul meci jucat. Ea va participa la un meci demonstrativ din cadrul evenimentului Sports Festival, la Cluj-Napoca, pe 15 iunie.

Sportiva noastră va juca tenis alături de Andrei Pavel și de alte două nume legendare ale sportului, Andre Agassi și Steffi Graf.

Ce riscă Simona Halep?

Sportiva, suspendată momentan patru ani pentru dopaj din cauza consumului de roxadustat, nu riscă nicio sancțiune din partea celor de la ITF din cauza faptului că va participa la un meci demonstrativ din cadrul evenimentului Sports Festival.

”Simo” nu riscă nicio pedeapsă din partea celor de la ITA, chiar dacă și atunci va fi suspendată.

”Evenimentele demonstrative nu sunt evenimente acoperite de Programul anti-doping de tenis, așa că sportivii suspendați pentru dopaj pot participa”, au anunțat cei de la ITF, atunci când Maria Sharapova a trecut prin aceleași probleme ca Halep.

Halep, suspendată 4 ani

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj, iar în perioada 7-9 februarie va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), pentru judecarea apelului.

Simona Halep și Andrei Pavel îi vor înfrunta pe Steffi Graf și Andre Agassi, legendarii jucători de tenis care își vor face apariția în premieră în țara noastră!

„Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și eu ne vom întâlni la Cluj și o să fie o zi minunată.

Abia aștept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de șapte ori, l-am învins o dată. Sunt niște omeni nemaipomenți. Ne vedem acolo”, a declarat Andrei Pavel.

Ion Țiriac a mărturisit că, în opinia sa, Simona Halep nu va avea câștig de cauză la TAS și va rămâne cu suspendarea de patru ani dictată de ITIA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: