Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ritualul “cana de lut” al Lidiei Fecioru: cum atragi câștiguri cu o cană, miere și o monedă

Ritualul “cana de lut” al Lidiei Fecioru: cum atragi câștiguri cu o cană, miere și o monedă

Invitată la emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit care este trucul prin care îți poți îndeplini orice dorință, chiar și atunci când vine vorba despre câștiguri financiare.

Ritualul Lidiei Fecioru se numește “cana de lut”. Este vorba de o metodă de îndeplinire a dorințelor pe care specialista a studiat-o în urmă cu aproximativ cinci ani. Potrivit îndrăgitei terapeute, sunt multe persoane care au pus-o în aplicare. Și la fel de mulți au obținut rezultate la care nu ar fi visat niciodată.

Ritualul “cana de lut” al Lidiei Fecioru: cum atragi câștiguri cu o cană, miere și o monedă

Lidiei Fecioru a dezvăluit că, pentru început, este nevoie de o cană mică de lut, de o cantitate mică de miere și de o monedă. Este bine ca moneda pe care o folosim să nu fie a noastră, ci primită din partea altei persoane, însă nu contează sub niciun fel ce valoare are ea.

După ce avem moneda, trebuie adăugată mierea peste monedă, în cană, în cantități moderate. Bioenergoterapeuta susține că mierea are foarte multă energie tocmai pentru că este acumulată de pe toate florile. Totodată, mierea nu se strică.

„Mierea nu se strică, deoarece albina, având veninul din coadă, atunci când depune mierea, depune și venin. Acest venin este secretul care o păstrează pentru totdeauna și o sigilează astfel. Atunci când punem cana de lut cu mierea și moneda, trebuie să ne punem o dorință. Dacă ne dorim sănătate, de exemplu, putem adăuga o bucățică dintr-o plantă medicinală, împreună cu mierea”, a precizat celebra energoterapeută la Xtra Night Show.

Cana cu lut. Lidia Fecioru: “Trebuie să ținem secret”

Când avem cana de lut cu mierea și moneda, trebuie să ne punem o dorință. Dacă ne dorim sănătate, de exemplu, putem adăuga o bucățică dintr-o plantă medicinală, împreună cu mierea.

Iar pentru ca dorința noastră să ajungă în Univers și să se îndeplinească, este foarte important să nu spunem nimănui că ne-am pus o dorință.

Totodată, cana din lut trebuie să fie ținută într-un loc ferit din casă.

”Foarte multă lume a făcut-o și li s-a îndeplinit dorința. Dar important este, știi cum se spune, fericirii îi place liniștea, nu trebuie să îi spui nimănui. Și trebuie să ținem secret lucrurile astea.

Se ia o căniță de lut, micuță, nu mare, se pune în ea un bănuț, e bine să nu fie al nostru, mă rog”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: