Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ritualul care te umple de bani! Astrologul a dezvăluit: fă asta în luna martie, ca să atragi bogăția la tine!

Ritualul care te umple de bani! Astrologul a dezvăluit: fă asta în luna martie, ca să atragi bogăția la tine!

Luna martie este considerată una dintre cele mai puternice în ceea ce privește energiile și vibrațiile din Univers. Este șansa noastră să profităm de ele și să facem tot ce putem ca să atragem bogăția de partea noastră. Astrologul Maria Sârbu a dezvăluit cele mai puternice rutualuri ale acestei luni, care te vor umple de bani!

Ritualul care atrage bogăția

Astrologul Maria Sîrbu a oferit o serie de sfaturi pe care trebuie să le aplicăm pentru a atrage norocul și banii. Luna martie este benefică pentru trucuri, fiind plină de energii. Primul ritual ne sfătuiește să notăm pe o foaie toate dorințele pe care le avem, după care să ardem acea hârtie. Se spune că totul se va îndeplini în următoarele 30 de zile, dar indicat este să facem tehnica tocmai pe 1 martie.

Citește și: Trei zodii cu noroc mare. Nimic nu le stă în cale în următorii cinci ani

Pentru cei care au acces la malul mării sau o curte mare, sigură, pot face un foc pe 1 martie, în care să ardă tot ce le-a făcut rău până acum.

Cel de-al doilea ritual ne sfătuiește să profităm de primele cinci zile ale lunii martie și să plantăm o floare. Dacă aceasta va răsări, se spune că vom avea mare noroc și orice plan va fi dus la bun sfârșit.

„Plantează la propriu o floare sau cumpără un ghivechi cu floarea preferată, în primele 5 zile ale lunii, pentru a sărbători acest pas! Iar dacă te simți norocos, ascultă-ți intuiția!”, spune specialistul.

Trucul ce te va ajuta să te îmbogățești

Cât despre poveștile de iubire, multe se împlinesc chiar în luna martie. Multe iubiri sunt pe cale să se întâmple după 24 Martie sau în jurul acestei perioade, dar trebuie să fim atenți la semnele pe care le primim!

Un alt sfat pe care ni-l oferă astrologul este să confundăm iubirea cu nevoia de a fi iubit, cu o atracție de scurtă durată. Ca să găsim omul potrivit trebuie să căutăm bine, să ne dăm seama dacă sunt sentimente reale. Dacă nu vrei să suferi, ai răbdare- ceva bun e pus deoparte pentru tine!

Maria Sîrbu ne recomandă să avem încredere în noi și să ne setăm idealuri mari în luna martie, pe care să le realizăm până la finalul lunii. Nu trebuie să ne judecăm pentru orice nereușită, este normal să eșuezi, ci să ne încurajăm că este loc de mai bine mereu. Astrologul spune să fii recunoscător pentru că exiști și pentru tot ce ți-a oferit viața!

„Nu te mai judeca dur și nu te mai doborî! Vibrația ta scade de fiecare dată când faci astfel de lucruri! Și nu mai ai nevoie de dușmani, că practic te cobori singur! Schimbă ceva la tine pentru a primi vibrații noi și pozitive!”, spune specialistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: