Redactia.ro
Home » Știri » Român acuzat în cazul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion din Anglia

Român acuzat în cazul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion din Anglia

Român acuzat în cazul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion din Anglia

Român acuzat în cazul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion din Anglia. Un român este acuzat de 39 de capete de omor prin imprudentă, în cazul vietnamezilor care au fost găsiți morți într-un camion în Anglia.

Român acuzat în cazul celor 39 de vietnamezi găsiți morți într-un camion din Anglia

Potrivit Digi24, un cetățean român în vârstă de 43 de ani, care locuia în Langdon Hills Essex, a fost reținut de autorități pe aeroportul din Frankfurt pe 29 ianuarie.

Românul avea emis un mandat de arestare european pe numele său și s-a prezentat sâmbătă în fața instanței, unde a fost acuzat de moartea a 39 de persoane de origine vietnameză.

Gheorghe Nica, este reținut în cazul celor 39 de vietmanezi găsiți fără suflare într-un camion din Anglia. Nica este unul dintre cei doi bărbați arestați recent în legătură cu incidentul din Essex, celălalt fiind un bărbat de 22 de ani din Irlanda de Nord, reținut pe 9 februarie sub aceleași suspiciuni.

39 de persoane au fost găsite moarte într-un camion

Toate examinările post-mortem au fost încheiate, cauza morții pentru cei 31 de bărbați și opt femei din Vietnam închise în camion fiind o combinație de asfixiere și supraîncălzire. Cea mai tânără victimă avea 15 ani.

Șapte persoane au fost arestate până în prezent în acest caz. Șoferul camionului, a fost acuzat de 39 de capete de omor prin imprudență, iar un alt șofer care ar fi condus camionul până în portul belgian Zeebrudge, este și el acuzat pentru aceeași faptă.

Un alt bărbat a fost reținut în Irlanda de Nord, sub acuzația de omor prin imprudență și complicitate la trecerea frauduloasă a graniței.

În octombrie 2019, 31 de bărbați și opt femei au fost găsite fără suflare într-un parc industrial în apropierea de Londra, într-un camion frigorific.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini