Redactia.ro
Home » Știri » Român din Anglia, amendat cu 55 de lire dintr-un motiv greu de crezut: «Sunt devastat»

Român din Anglia, amendat cu 55 de lire dintr-un motiv greu de crezut: «Sunt devastat»

roman amendat

Un bărbat român a fost amenadat cu 55 de lire sterline pentru că a staționat preț de mai puțin de un minut într-o zonă interzisă mașinilor, din stația de autobuz a aeroportului Luton. El se oprise pentru a-l ajuta pe fiul său, situat pe bancheta din spate a mașinii, care se afla în mijlocul unei crize de tuse.

Gabriel Carp a fost amendat cu 55 de lire pentru că a staționat câteva secunde

Gabriel Carp din Bracknell a fost amendat cu 55 de lire sterline pe aeroportul Luton în luna octombrie, după ce s-a oprit într-o stație de autobuz pentru mai puțin de un minut. Fiul său, de trei ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, era răcit pe vremea respectivă și începuse să tușească violent, ba chiar să și vomite. Panicat, tatăl a decis să oprească mașina fix în stația de autobuz a aeroportului.

„Fiul meu a început să tușească din ce în ce mai tare și chiar a vomitat puțin. Soacra mea era pe bancheta din spate, lângă el, și nu putea să aibă grijă decât puțin, până când am putut opri și coborî din mașină să-i dau niște apă din portbagaj. Nu am putut opri pe cele două benzi de pe autostradă pentru a deschide portbagajul, așa că am decis să fac o oprire rapidă în stația de autobuz de lângă Holiday Inn Express”, a povestit Gabriel Carp.

„Le-am dat jos (pe soție și pe soacra sa) fără să știu că nu poți opri acolo și m-am întors într-o parcare din apropiere. Acolo, mi-am îngrijit fiul, înainte de lunga călătorie înapoi acasă la Bracknell”, a dezvăluit Gabriel Carp.

Românul nu poate plăti amenda

Staționarea sa a fost sancționată aspru, iar acum Gabriel est nevoit să plătească 55 de lire sterline pentru faptul că a oprit câteva secunde, într-o situație de criză, într-un loc nepotrivit.

Gabriel este îngrijorat și subliniază că amenda este una mare pentru familia sa întrucât situația lor financiară nu este dintre cele mai bune. Soacra lui Gabriel se confruntă, în momentul relatării știrii, cu mai multe probleme de sănătate și este internată la un spital din România.

„Sunt devastat pentru că nu îmi permit să plătesc amenda”, a povestit românul publicației britanice The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: