Redactia.ro
Home » Homepage » Româncă, ucisă de logodnic, în Irlanda. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a omorât-o neintenționat, în somn

Româncă, ucisă de logodnic, în Irlanda. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a omorât-o neintenționat, în somn

victima si agresor

O crimă teribilă a șocat opinia publică din Irlanda și nu numai. O româncă a fost ucisă cu bestialitate de către iubitul său. Ce a putut să le spună agresorul anchetatorilor întrece orice imaginație.

Ioana Mihaela urma să se căsătorească anul viitor cu cel care i-a curmat viața

Ioana Mihaela se stabilise de aproximativ trei ani în Irlanda, în speranța unui viitor mai bun. Cu doar câteva zile se mutase într-o nouă casă alături de cel care avea să-i devină soț anul viitor. Ioana Mihaela nu a mai ajuns la altar, ci a fost victima violenței domestice și și-a pierdut viața.

Conform ȘtirilePROTV, cuplul se confrunta cu probleme financiare despre care nu știa nimeni. Potrivit Roxanei, una dintre cele mai bune prietene ale victimei, scandalul a izbucnit după ce Ioana i-ar fi spus logodnicului ca dorește să-și ia câteva zile libere. Panicat de faptul că problemele financiare se vor agrava, bărbatul și-a pierdut cumpătul și ar fi strangulat-o pe Ioana. Apoi, agresorul a sunat-o pe Roxana și i-a spus că Ioana nu respiră și are ochii închiși. Poliția și medicii au sosit la fața locului, însă nu au putut face nimic pentru a salva viața tinerei.

„Ea vroia să-și ia liber o săptămână, și lui cred că nu prea i-a convenit chestia asta. Că el era liber – era bolnav – își lua și ea, și se gândea: acuma cine mai plătește ratele. Și eu cred, părerea mea, că de acolo a izbucnit o ceartă între ei doi”, a povestit prietena victimei, Roxana.

Ce le-a spus bărbatul anchetatorilor

Varianta pe care agresorul a prezentat-o polițiștilor este una incredibilă. El a susținut că a omorât-o în mod neintenționat pe logodnica sa, în somn. Atunci când s-a trezit, ar fi găsit trupul fără viață al femeii iubite. Bărbatul urmează să fie cercetat și riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor pentru fapta sa.

Rudele femeii ucise se află în stare de șoc și susțin că nimic nu trăda faptul că între victimă și agresor exista o relație tensionată. Cuplul părea fericit și îndrăgostit și vorbea constant despre planurile de nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: