Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 1 martie 2019 live online. Un nou episod de senzaţie

Românii au talent 1 martie 2019 live online. Un nou episod de senzaţie

GALERIE FOTO (10) Românii au talent 1 martie 2019 live online. Un nou episod de senzaţie

Românii au talent 1 martie 2019. O nouă ediţie a celui mai vizionat show de talente din România. Momentele impresionante şi emoţionante au continuat vineri, la Pro TV.

Iată ce s-a întâmplat în acest episod:

Update, ora 23.30: Momentul serii: Cine este Lucky Hell, înghiţitoarea de săbii de la Românii au talent

Uodate, ora 23.20: Trupa Wings of Hope este formată din tineri pasionaţi de muzică rock. Ei au venit să cânte un cover după melodia Sweet Child O Mine, de la Guns n Roses.

Publicul şi juraţii au fost impresionaţi, aşa că ei merg în etapa următoare.

Update, ora 23.10: Elena Gibson este româncă, dar stă în Londra. Ea a venit cu un număr impresionant, care combină dansul la bară cu baletul. A primit aplauze la scenă deschisă şi merge cu patru de Da în semifinale.

Update, ora 23.05: Iulian Dumitrescu are 44 de ani şi de la 14 ani a început să muncească. El este acum pizza chef şi participă la campionate naţionale şi internaţionale.

El a încercat să-i impresioneze pe juraţi cu abilitatea sa de a jongla cu un blat de pizza, dar nu a reuşit şi nu va avansa.

Update, ora 23.00: Todi şi Franck Faucher au fost un număr inedit la Românii au talent. Tânărul Todi a plecat din România şi a muncit pe şantier în Franţa, unde l-a întâlnit pe Franck, şeful său. Cei doi au cântat în duet pe scenă şi vor merge mai departe cu trei de da.

Update, ora 22.48: Marcel Manoliu, omul cu tatuaje pe faţă de la Românii au talent

Update, ora 22.23: Andrei Cheţeleş a venit să cânte la Românii au talent, iar prestaţia sa a impresionat. A primit 4 de DA şi merge în etapa următoare.

Update, ora 22.15: Moment superb: Cine este Claudia Vesa şi ce poveste incredibilă are „prinţesa” de la Românii au talent

Update ora 21.56: Bogdan Dărădan are 34 de ani, spune că este saturnian şi afirmă că poate să facă mai multe lucruri în acelaşi timp. Legat la ochi, el a cântat o melodie în timp ce a scris câteva cuvinte pe foi, cu ambele mâini.

El a primit X de la Andra şi Mihai Petre.

Apoi el a citit ce a scris: nişte versuri abstracte, care nu au reuşit să impresioneze juriul. Bogdan se duce acasă cu patru de NU.

Update: Cine sunt italienii de Duo Ferrandino care au impresionat pe role la Românii au talent

Update, ora 21.34: Andrei Cătălin Lungu a venit cu o melodie inspirată din tragedia de la Colectiv. La o zi după Colectiv, el a citit mărturia unei asistente şi acest lucru l-a marcat. El a venit aici să transmită un mesaj important pe ritm de rap.

El a primit patru de DA.

Update, ora 21.31: Ştefan Luncanu are 17 ani şi este din Bacău. El a venit cu un număr de iluzionism şi mentalism la Românii au talent, inspirat din cazinouri şi pariurile la cazinou.

El a primit trei de da şi un nu de la Mihai Petre.

Update, ora 21.22: Edera este din Ucraina şi are 21 de ani. Ea a venit pe scena Românii au talent cu un număr de dans modern. Ea a fost lăudată pentru prestaţia sa şi a primit patru de DA.

Update, ora 21.15: Andreea Răchită şi numărul magic de dans de la Românii au talent

Update, ora 21.03: Arion Claudia este din Curtea de Argeş şi spune că este prima dată când cântă la un microfon. Nu a cântat prea bine şi nu merge în faza următoare, primind 4 de NU.

Update, ora 20.57: Alex Ostrovsky este un artist de circ care a venit să prezinte un spectacol cu…picioarele. El a primit patru de DA.

Update, ora 20.51: Un număr impresionant: Cine este Vasile Şerban, culturistul bătrân de la Românii au talent

Update, ora 20.35: Ansamblul de dansuri ucrainene Cervona Kalena a primit patru de DA, după un număr care a impresionat audienţa.

Update, ora 20.31: Episodul a început cu un număr de dresură canină care a impresionat juraţii şi publicul. Lucky este un câine poliţist de la Poliţia de Frontieră din Republica Moldova, iar performanţa sa şi a lui Ghenadie, stăpânul său, a adus patru de DA.

Ştire iniţială

Andi Moisescu, Andra Măruţă, Mihai Petre şi Florin Călinescu vor fi cuceriţi de un moment de dresaj, avându-l în centrul atenţiei pe un câine poliţist.

Totodată, un concurent bine trecut de prima tinereţe va surprinde prin entuziasm, dar şi prin felul în care arată.

Eu am abonament la o sală de doi ani de zile. Chiar o să mă duc mâine pentru prima dată, să văd ce se întâmplă cu mine. De ce nu arăt ca tine, deși am abonament de doi ani? Trebuie să mă și duc acolo, nu?

Păi, da, mă duc și mănânc, că au bufet. N-am reușit să trec de prima probă”, va spune Florin după numărul concurentului.

Doi concurenţi vor ridica sala în picioare cu numărul lor de patinaj pe role. Spectacolul oferit va fi la cote înalte şi îi va impresiona pe juraţi, dar şi pe Pavel Bartoş şi Smiley.

Pare foarte periculos ce faceți, dar este uimitor. Sunteți la un nivel foarte înalt, a fost o încântare să vă văd”, le va spune Mihai Petre.

Românii au talent, episodul 4, din data de 1 martie 2019 se vede live online pe protvplus.ro, de la ora 20.30.

Românii au talent 1 martie 2019: Pro TV, lider de audienţă cu sezonul 9

Ediţia de vinerea trecută a sezonului 9 din Românii au talent a fost lider de audienţă. PRO TV a dominat toate segmentele de public, iar pe cel comercial, concursul de talente a înregistrat 17.1 puncte de rating și 46.6 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:19, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

În episodul trecut, micuţa balerină Ema Stoian a primit golden buzz din partea Andrei. Soţia lui Cătălin Măruţă i-a luat-o înainte lui Andi Moisescu şi a apăsat pe butonul de aur.

Vezi şi: Cine este Ema Stoian, golden buzz-ul dat de Andra la Românii au talent

Vezi şi: Românii au talent 22 februarie 2019, episodul 3, live online

Citeşte şi: Rodica Puia Păcurar, femeia care a făcut ravagii la Românii au talent cu declaraţia pentru soţ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: