Redactia.ro
Home » Știri » Românii fac spectacol la Munchen înaintea meciului cu Olanda. „Hagi nu moare niciodată”. Imagini de nedescris din Germania

Românii fac spectacol la Munchen înaintea meciului cu Olanda. „Hagi nu moare niciodată”. Imagini de nedescris din Germania

GALERIE FOTO (2)

Românii se pregătesc asiduu pentru meciul naționalei cu Olanda, din optimile de finală, de la Munchen. Suporterii României s-au adunat deja în centrului orașui bavarez unde petrec încontinuu.

Spectacol la Munchen

Conform ultimelor estimări, vor fi peste 30 000 de suporteri ai naționalei pe stadionul din Munchen. Românii și-au cumpărat bilete și de pe site-ul UEFA, dar și de pe piața neagră, unde prețul tichetelor a explodat în ultima vreme.

Suporterii și-au adus inclusiv câinele la meci.

 

Bilete puține pentru români de la UEFA

Pentru meciul cu Olanda, UEFA a alocat inițial doar 7.000 de bilete pentru suporterii români.

Cu toate acestea, Federația Română de Fotbal (FRF) a făcut demersuri pentru a mări acest număr, având în vedere cererea ridicată și prezența semnificativă a suporterilor la meciurile din grupe​.  Suporterii care au participat la meciurile din faza grupelor au avut prioritate în achiziționarea biletelor pentru optimile de finală, un efort menționat de Alex Cândea, managerul de evenimente al FRF.

Vremea este una mohorâtă la Munchen, unde se anunță ploaie la ora meciului.

Românii au venit inclusiv cu mesaje de susținere pentru Hagi. „Hagi niciodată nu moare”, este unul dintre bannere prezente la Munchen.

Mesajul lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Olanda

România – Olanda se joacă marți, la Munchen, de la ora 19. Meciul va fi LIVE și pe www.redacția.ro. Înaintea jocului cu batavii, Edi Iordănescu și staff-ul său au petrecut aproximativ o oră la biserică, în liniște și reflecție. La plecare, selecționerul a fost abordat de câțiva fani, cu care a făcut poze și a schimbat câteva cuvinte de încurajare. Acest moment de reculegere a fost o modalitate prin care echipa și-a găsit calmul și a căutat să-și întărească spiritul înaintea marii provocări.

„Băieții sunt pregătiți, dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci”, este mesajul transmis de Edi Iordănescu înainte de România – Olanda.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel.  Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu.

Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție. Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci.  Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?”, mai scrie Iordănescu în mesajul de pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: