Redactia.ro
Home » Monden » Românii, revoltați de ultima apariție a Iuliei Vântur: „Iulia Vântur, să-ți fie rușine!“

Românii, revoltați de ultima apariție a Iuliei Vântur: „Iulia Vântur, să-ți fie rușine!“

Iulia Vântur sochează, din nou! Vedeta a susținut, de curând, un concert în New Jersey. A fost invitat special, iar oamenii au fredonat cu ea versurile unuia dintre cele mai cunoscute colinde regilioase, La Betleem colo-n jos.

Românilor, nu le-a picat prea bine și au judecat-o imediat pe artistă: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris o fană revoltată, care a criticat și prestația artistică a vedetei, nu numai alegerea sa de cântec. „Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a mai scris altcineva, la fel de revoltat.

Colindul a fost tradus în limba indiană. Mulți s-au arătat deranjați pentru că a dansat lasciv pe acest colind.

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiana păgână pe care dansează lasciv!”, a mai adăugat cineva. „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, se întreba cineva, retoric.„Blasfemie totală! Dacă ai fi știut cine este Maica Domnului n-ai fi ajuns să faci așa ceva. Vai de capul tău, femeie!”, a mai scris cineva.

Comentariile au curs lanț și se pare că românii nu se pot obișnui cu faptul că Iulia este acum cântăreață și dansatoare și a lăsat televiziunea de-o parte. Mulți internauți consideră că e lipsită de talent și voce, însă Iulia nu bagă în seamnă lucrurile pe care românii i le aduc în față.

Pe de altă parte, vedeta se bucură de succes peste hotare. Oamenii o aplaudă, cântă cu ea și nu par deloc deranjați de gesturile ei. Deși sunt români care o apreciază pentru ce a oferit televiziunii românești, tot ei o desconsideră deși ea are succes în noua sa carieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: