Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit. În secret. Ce declarații au făcut

Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit. În secret. Ce declarații au făcut

Romanita Iovan logodna

Romanița Iovan și „sufletul ei pereche”, avocatul Iulian Gogan, s-au logodit. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 14 ani. Iată câteva detalii inedite pe care le-au dezvăluit presei din România.

Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, s-au logodit după 14 ani în secret. „Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu”

Romanița Iovan a dezvăluit câteva detalii despre relația cu logodnicul ei într-un interviu exclusiv pentru Viva!. Pe partenerul ei de viață, aceasta a mărturisit că l-a cunoscut printr-o cunoștință comună. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere.

„Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire”, a spus Romanița Iovan.

„Ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini”, a mai declarat ea.

Vedeta a mai vorbit și despre diferența de vârstă dintre ea și logodnicul ei: de 11 ani. O diferență de ani care nici nu contează și nu se simte atunci când iubești cu adevărat.

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani”.

„Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, arată aceeași sursă menționată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: