Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan vorbește despre legătura sa cu Irinel Columbeanu. „Relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire..”

Romanița Iovan vorbește despre legătura sa cu Irinel Columbeanu. „Relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire..”

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care în cele din urmă a evoluat într-o prietenie pentru tot restul vieții. Creatoarea de modă a vorbit recent despre legătura pe care o are cu unul dintre primii bărbați din viața sa, dar și despre momentele dificile pe care le-au depășit împreună. După atât de mulți ani, sunt încă foarte apropiați, iar iubirea pe care o simt unul pentru celălalt nu se va stinge prea curând.

Romanița Iovan vorbește despre legătura sa cu Irinel Columbeanu, de la dragoste la prietenie

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, perioadă în care au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cu toate că în cele din urmă au ajuns să meargă pe drumuri separate, sentimentele pe care și le-au purtat nu s-au oprit atunci. Au devenit prieteni buni, iar legătura lor continuă chiar și în prezent.

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a povestit Romanița Iovan pentru Cătălin Măruță.

Maturitatea pe care au dobândit-o în timp i-a ajutat pe cei doi să realizeze că nu toate relațiile romantice trebuie să se sfârșească în certuri și reproșuri. Au înțeles că viața i-a adus împreună cu un motiv, iar prietenia lor a evoluat cum nu se poate mai frumos. Fără resentimente, au ajuns să fie prieteni foarte buni și să-și fie alături în momentele dificile.

Astfel, Romanița a fost alături de Irinel Columbeanu indiferent de greutățile pe care soarta i le-a scos în cale, fapt ce este demn de apreciere. Cu toate că omul de afaceri nu a avut mereu noroc în viața intimă, a avut parte de dragoste necondiționată din partea prietenilor săi.

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat creatoarea de modă.

Romanița Iovan nu a primit ajutor financiar de la Irinel Columbeanu

De-a lungul anilor, Irinel Columbeanu s-a remarcat pentru generozitatea de care a dat dovadă atunci când a venit vorba de partenerele sale de viață. Și-a dorit mereu să le ofere suportul său material, mai ales că pentru mult timp banii nu au reprezentat o problemă pentru el.

Nu a fost însă și cazul Romaniței Iovan, deoarece legătura lor a început într-un moment în care fiecare dintre ei era la început de drum. Domnul Columbeanu nu dispunea în acel moment de resursele materiale necesare pentru a-și ajuta iubita, cu toate că probabil și-a dorit acest lucru nespus.

Mult timp s-a vorbit despre ajutorul pe care omul de afaceri i l-a oferit fostei sale partenere, zvonuri născute datorită atitudinii sale față de femeile din viața sa din anii ce au urmat. Romanița a clarificat însă că între ei nu a fost niciodată vorba de bani, așadar realizările sale din punct de vedere profesional nu i se datorează lui Irinel Columbeanu.

„Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecția financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici mașinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero.”, a declarat creatoarea de modă în urmă cu mai mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: