Redactia.ro
Home » Monden » Romică Țociu a trecut prin momente cumplite. Nepotul său a fost în stare gravă la spital

Romică Țociu a trecut prin momente cumplite. Nepotul său a fost în stare gravă la spital

Romică Țociu a trecut prin momente cumplite

Romică Țociu a trecut prin momente cumplite. Celebrul actor a trecut prin clipe groaznice. Nepotul său a înghițit două bile magnetice și a ajuns de urgență la spital. Romică Țociu a povestit drama prin care a trecut.

Romică Țociu a trecut prin momente cumplite. Nepotul său a fost în stare gravă la spital

Romică Țociu se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Recent, actorul a trecut prin momente groaznice după ce nepotul său a ajuns de urgență la spital. Philip, nepotul actorului a înghițit două bile magnetice. Micuțul a început să se simtă foarte rău, acesta fiind dus de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde medicii l-au diagnosticat cu enterocolită.

Ulterior, în urma unei ecografii, medicii au descoperit că Philip înghitise două bile magnetice, motiv pentru care l-au băgat în operație. Romică Țociu se afla în America în acel moment. Fiul său l-a sunat speriat să-i spună ce s-a întâmplat.Medicii s-au chinuit mai bine de trei ore să-i scoată cele două bile magnetice din organism. Conform actorului, o bilă s-a dus în colon, iar una în intestin. „Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a povestit Romică Țociu, la Pro TV.

Cum se simte nepotul lui Romică Țociu

Micuțul ajunsese aproape în șoc septic. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar copilul a ieșit de pe secția de Reanimare a unității medicale. Dacă nu i-ar fi făcut ecografia, medicii nu și-ar fi dat seama ce avea, mai ales că micuțul avea infecție, dar nu avea deloc febră. „ Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic.Feriți-vă de bilele magnetice, e un joc. Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A indus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave”, a mai adăugat actorul.

Romică a devenit bunic în urmă cu trei ani. Actorul este extrem de atașat de nepotul său, iar în clipa în care fiul său l-a anunțat de starea lui Philip, Romică a trăit momente de groază. În urmă cu trei ani a avut loc botezul micuțului, iar atunci celebrul actor a făcut mărturisiri emoționante. „Să-ți spun ceva, nu i-am zis până acuma pe nume niciodată. I-am spus Gărgăriță, Chifteluță, Filipinezul, că are față un pic, așa. Numai Filip nu i-am spus. Este cel mai frumos și cel mai fericit eveniment din viața mea„, a spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: