Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, dată uitării de foștii soți după ce a fost diagnosticată cu cancer: «Unele uși se închid pe viață»

Rona Hartner, dată uitării de foștii soți după ce a fost diagnosticată cu cancer: «Unele uși se închid pe viață»

rona

Rona Hartner trece din nou prin momente cumplite și se luptă pentru propria viață. Vedeta a fost diagnosticată din nou cu cancer, la doar trei ani după ce reușise să înfrângă această boală necruțătoare. Solista se declară dezamăgită de faptul că foștii săi parteneri nu se interesează de soarta sa și nu-i trimit nici măcar un mesaj de încurajare. Iată ce a declarat Rona Hartner!

Rona Hartner a fost dată uitării de foștii soți. Artista se luptă cu o boală cruntă

Rona Hartner, una dintre cele mai talentate actrițe din România, a fost abandonată de foștii soți după ce a fost diagnosticată cu cancer metastatic. Această luptă grea și nedreaptă cu boala este cu atât mai dificilă, deoarece medicii au stabilit că cancerul este în stadiu avansat și inoperabil, la numai trei ani de la diagnosticul inițial de cancer de colon.

În prezent, vedeta se află sub tratament cu citostatice în Franța, iar familia sa, inclusiv fiica sa Rita, îi oferă sprijin și confort în această perioadă dificilă. Cu toate acestea, foștii soți ai actriței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei ei, și francezul Herve Camilleri, nu își asumă nicio responsabilitate în această privință și nu i-au transmis nici măcar o vorbă de alinare în această perioadă atât de dificilă. Cu toate acestea, Rona este împăcată cu decizia foștilor soți și acceptă că unele povești se termină pentru totdeauna, fără șanse de reconciliere.

Fiica Ronei Hartner nu poate accepta diagnosticul pe care l-a primit mama sa

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner, conform Playtech.

Rona Hartner a povestit că diagnosticul pe care l-a primit a fost unul care a afectat-o emoțional pe fiica sa, Rita. Solista încearcă să o liniștească așa cum poate pe adolecentă și îi spune adesea că se simte bine și că totul va fi în regulă. Încearcă să nu o copleșească cu detaliile bolii sale și să o menajeze, știind cât de afectată ar fi dacă ar cunoaște toate aspectele pe care le presupune cancerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: