Redactia.ro
Home » Știri » Rostește aceste două cuvinte și vei vedea cum viața ta se va schimba radical. Trucul genial pe care merită să-l încerci

Rostește aceste două cuvinte și vei vedea cum viața ta se va schimba radical. Trucul genial pe care merită să-l încerci

Puterea cuvintelor care pot influența viața ta. Oamenii au din ce în ce mai mulți încredere în puterea cuvintelor și sunt atenți la ceea ce spun, deoarece acestea pot schimba cursul vieții. Gândirea pozitivă este o modalitate de a atrage fericirea, iar cuvintele pe care le rostim zilnic pot contribui la menținerea acestei stări de bine. Iată care sunt cele două cuvinte pe care ar trebui să le rostim cel puțin o dată în viață!

Cele două cuvinte care îți vor schimba destinul

Cele două cuvinte care pot transforma viitorul tău. Dacă îți dorești o viață mai bună, trebuie să începi să acționezi și să-ți depășești limitele și există doi termeni cheie care pot ajuta la manifestarea fericirii, conform specialiștilor în inteligența emoțională.

Atunci când alegem să îndeplinim sarcini despre care avem senzația că nu le putem face se activează o parte a creierului numită cortexul cingular median anterior (aMCC). Aceasta, atunci când sesizează ceva nou întărește circuitele care dau naștere voinței și tenacității.

„Aceasta este ceea ce în termeni de inginerie se numește o buclă închisă. Faceți „A”, care duce la „B”, care duce la „C”, care se alimentează cu „A” și face ca „A” să pară mult mai probabil. Este ca și cum ați transforma „a” mic într-un „A” majusculă și apoi transformându-l într-o majusculă îndrăzneață, subliniaț i„A”.

Deci aMCC-ul este cel care ne permite să exprimăm tenacitatea și puterea, iar în acest mod de buclă închisă, capacitatea noastră de a exprima tenacitatea și puterea de voință alimentează circuitul și îl face mai robust, pregătit pentru momentele de disconfort din viitor”, a explicat Andrew Huberman, profesor asociat de neurobiologie la Standford University School of Medicine, potrivit inc.com.

Care sunt cele două cuvinte care au puterea de a-ți schimba cursul vieții

Conform afirmațiilor lui Andrew Huberman într-un articol științific pentru revista „Behavioral Scientist”, Ayelet Fischbach, profesor de științe comportamentale și marketing la Universitatea din Chicago, Booth School of Business, adaugă că părăsirea zonei de confort stimulează, de asemenea, motivația.

„Cercetarea noastră sugerează că a vedea disconfortul ca un semn de progres și a-l căuta efectiv îți poate stimula motivația. De exemplu, o durere fizică severă este adesea un motiv bun pentru a renunța la ceea ce faci, iar o durere musculară moderată este un semnal că devii în formă”, a justificat și Ayelet Fischbach.

Caut disconfort” sunt cuvintele pe care trebuie să le rostim ori de câte ori suntem nemulțumiți de viața noastră. De ce? Deoarece astfel avem șansa să aducem în calea noastră experiențe noi și provocări care pot schimba, într-un fel sau altul, cursul vieții noastre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: