Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Ce probleme de sănătate are sportiva

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Ce probleme de sănătate are sportiva

GALERIE FOTO (4) Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Spre surprinderea telespectatorilor, Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România, în ediția de luni seara. Faimoasa a fost nevoită să plece din Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Ce probleme de sănătate are sportiva

Roxana Ciuhulescu a fost cea de-a doua concurentă din echipa Faimoșilor care a părăsit competiția Survivor România 2022. Vedeta a fost luată cu ambulanța în toiul nopții, iar medicul i-a recomandat să părăsească concursul. Faimoasa a participat la jocul de imunitate personală, pe care l-a câștigat, dat medicii i-au spus că nu mai poate continua competiția. Sportiva a avut multe probleme de sănătate, iar ulterior a decis să plece acasă.

Astfel, în ediția de luni seara, Daniel Pavel a anunțat că Roxana Ciuhulescu părăsește Survivor România 2022. „Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a fost anunțul făcut de prezentatorul emisiunii de la PRO TV.

Roxana s-a simțit rău cu o seara înainte, fiind transportată de urgență la spital. „Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Ce spun apropiații Roxanei Ciuhulescu

Nașul Roxanei Ciuhulescu, Gabriel Tonceanu și soția sa, Simona, au vorbit despre parcursul vedetei la Survivor România. Deși abia se acomodase în junglă, Roxana s-a lovit la picior, iar medicii au decis să îi facă câteva proceduri. Lucrurile nu au decurs bine, iar blondina a fost eliminată. Nașul acesteia, care este și președintele Federației de Culturism și Fitness, a vorbit despre experiența acesteia pe insula dominicană.

Dacă mai avea puțin timp, Roxana ea cu siguranță în finală și câștiga. A avut neșansa să se accidenteze și știm că sănătatea e prioritate.

Roxana e o învingătoare, dar s-a accidentat și sănătatea e esențială. Dar totodată se întoarce acasă la Cezar și la Ana, ceea ce e o bucurie. Era perioada de început, de acomodare, în care fiecare încerca să marcheze teritoriul, dar Roxana ar fi reușit să se înțeleagă cu ei, pentru că este o învingătoare și sigur făcea o echipă învingătoare în jurul ei.Mă voi uita în continuare la Survivor. Sunt bucuros pentru că văd mulți fitnesiști acolo, mă bucură că oamenii fac sport, a spus nașul Roxanei Ciuhulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: