Redactia.ro
Home » Știri » Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica, după 8 ani: „Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea”

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica, după 8 ani: „Mi-a spus că ar trebui să-mi fie frică de ea”

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă pentru orice mamă. Deși a reușit să își vadă fiica după 8 ani, timp în care fostul ei soț nu i-a permis apropierea de ea, întâlnirea a fost de-a dreptul halucinantă. Acum în vârstă de 13 ani, fiica artistei i-ar fi spus că nu vrea să mai audă de ea. Mai mult, fata chiar și-ar fi amenințat mama.

Cunoscută din vremea când făcea parte din trupa Trident, Roxana Blagu și-a văzut ultima dată fiica atunci când micuța avea doar cinci ani. Acum a crescut, are 13 și este o domnișoară în toată regula. Însă nu vrea să mai audă de mama ei, deși Roxana i-a explicat că a fost împiedicată să se apropie de ea.

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica, după 8 ani

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…

M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic”, a povestit Roxana ex-Trident.

Inițial, Roxana Blagu a spus că nu a intenționat să-i vorbească fiicei sale, ci doar să o privească. Însă ar fi intrat în vorba cu ea după ce fiica ei Oana și-a dat seama că mama ei o urmărea.

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile. Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”, a mai dezvăluit Roxana.

Roxana Blagu are acum și un băiețel de doi ani

Oana, fiica Roxanei Blagu, este rodul iubirii cu afaceristului Marcel Sârbu. Însă cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani. Însă după separare, se pare că relația lor ar fi suferit multe schimbări, după cum a povestit artista.

„I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască. Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar”, a mai povestit Roxana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: