Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea, criticată dur de internauți: „Nu am nevoie de motiv să tund copilul la 0. Mi se pare aberantă reacția unora”

Roxana Vancea, criticată dur de internauți: „Nu am nevoie de motiv să tund copilul la 0. Mi se pare aberantă reacția unora”

GALERIE FOTO (2) Roxana Vancea, criticată dur de internauți

Roxana Vancea, criticată dur de internauți după ce și-a tuns fiul chel. Iată toate detaliile!

Roxana Vancea, criticată dur de internauți

Roxana Vancea a fost criticată dur în mediul online, deoarece a făcut publice fotografii cu fiul ei, Zian, în vârstă de un anișor, tuns chel. Imedat după ce a văzut reacțiile internauților, vedeta a explicat care este motivul pentru care a recurs la acest gest față de micuțul ei!

„Pentru că părul de bebeluș nu i-a căzut deloc. A avut mult păr în cap de cand l-am născut. Dimineața arată ca un mop părul ăla, la spate era matură tot timpul. Transpiră foarte mult și îl mănâncă pe langa urechi, mereu tragea de el.

Plus ca pe o parte era mai lung, pe una mai scurt, la spate foare scurt. Nu ma astept sa creasca mai des, ma astept sa creasca mai uniform.

Nu am nevoie de motiv sa tund copilul la 0. Il tund ca vreau eu. Puteam sa-I tund doar putin din mot daca o faceam pt traditie. Nu am raspuns la misto. Mi se pare aberanta reactia unora la faptul ca o mama si-a tuns copilul. Ce, Doamne, iarta-mă i-am facut? L-am tuns. Si o sa-l mai tund ca mi place mai mult cum îi stă așa”, le-a răspuns Roxana Vancea internauților în secțiunea de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

Aceasta a postat cu puțin timp în urmă și un InstaStory ca amuzament:

Roxana Vancea, despre relația cu fosta iubită a soțului ei

Înainte de a se căsători cu Roxana Vancea, Dragoș, soțul vedetei, a fost cu o altă femeie, rezultând un fiu, Milan. Dragoș nu a rămas cu mama lui Milan, astfel că au custodie comună.

Copilul stă multe zile la tatăl său, unde locuiește cu Roxana Vancea și băiatul căreia i-a dat viață, Zian, în vârstă de un anișor.

Roxana Vancea il percepe ca fiind copilul ei și nu vrea să facă diferențe. Este foarte apropiată de Milan și își dorește să-l facă fericit atunci când stă cu ei. Fanii au fost foarte curioși care este relația cu adevărat dintre ea și mama naturală a lui Milan.

Pe pagina personală de Instagram, Roxana Vancea le-a povestit internauților că se înțeleg bine cu mama lui Milan și că discută pentru a ști întotdeauna de băiat. Este normal ca micuțul să trăiască în ambele familii și toată lumea trebuie să știe ce se întâmplă cu el:

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: