Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea care alungă orice durere din sufletul tău. Rostește-o zilnic timp de o lună, iar rezultatele te vor surprinde

Rugăciunea care alungă orice durere din sufletul tău. Rostește-o zilnic timp de o lună, iar rezultatele te vor surprinde

rugaciune

În momentele dificile ale vieții tale, poți recita rugăciunea de mai jos și vei observa o transformare. Prin deschiderea inimii tale, Dumnezeu te va îndruma în luarea deciziilor, ceea ce va aduce schimbări pozitive în viața de zi cu zi. Iată rugăciunea care are puteri miraculoase și care te scapă de poveri!

Rugăciunea care alungă orice durere din sufletul tău. Trebuie să o rostești zilnic timp de o lună

În cazul în care treci prin momente dificile, poți încerca să rostești rugăciunea de mai jos pentru a depăși acele situații neplăcute. Este important să o faci cu bună credință și cu inima deschisă.

În loc să te concentrezi pe mânie și ură față de cei din jur, încearcă să-ți concentrezi atenția asupra recunoștinței pentru darurile pe care Dumnezeu ți le oferă. Încredințează-ți viața în mâinile Sale și ai încredere că totul se va îndrepta spre o direcție bună pentru tine.

Pentru a alunga răul din viața ta, se recomandă să rostești zilnic rugăciunea de mai jos timp de o lună. Chiar și o recitare pe zi te va ajuta să observi schimbări pozitive în viața ta. În timp, inima ta va deveni mai ușoară, iar povara emoțională va fi mai ușor de gestionat.

„Doamne, asa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meștesugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevăzut, să am spor în casa, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și Casa mea, familia și colaboratorii de la munca. Doamne, sa se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrajitoresti sa nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

Rugăciunea pe care orice credincios trebuie să o rostească în vremuri grele

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sanatate, împliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma și pastreaza-mi credința strămoșilor, credința creștinilor. Doamne, ocroteste pe părinții mei, pe frații mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor și morților căzute asupra noastra. Și luminează mintea si soarta copiilor noștri, da-le spor la invatatura și reușita în viață.

Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grijă de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.) Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugăciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini