Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea care te scapă de orice gând rău și de farmece. Orice credincios trebuie să o știe

Rugăciunea care te scapă de orice gând rău și de farmece. Orice credincios trebuie să o știe

rugaciune

Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare este o resursă de sprijin pentru cei care se confruntă cu situații sau influențe negative, precum vrăji și blesteme. Este recomandat să o rostești în fiecare zi pentru a observa eventuale schimbări benefice în viața ta.

Rugăciunea Sfântului Antonie cel Mare care te scapă de orice gând rău și farmece

Sfântul Antonie are puterea de a lupta împotriva entităților malefice. Prin harul divin, el a fost înzestrat cu puterea de a săvârși minuni și de a elibera oamenii de influențele nefaste, precum vrăji, blesteme și prezența demonilor.

De-a lungul existenței sale, Sfântul Antonie cel Mare avea puterea să vindece creștinii prin intermediul rugăciunii și să-i elibereze de influența duhurilor necurate. Chiar și în zilele noastre, credincioșii folosesc rugăciunea sa pentru a căuta ajutor în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

„Bunule Părinte Antonie, cel ce durerile și păcatele noastre le cunoști, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta și nu te uita la nevrednicia celor ce Te roaga, ci la slava și mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit și spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ți-o aducem.

O, slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, vino cu obisnuita Ta îndurare în ajutorul nostru prin rugaciunile Tale către Dumnezeu, ca sa fim mangaiati în nevoie, ca sa fim aparati de primejdii, de ispite și de păcate.

Tu, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire a Marelui Dumnezeu și a Mantuitorului, fa și din pustiul sufletului nostru, ars de necredință și ros de patimi, loc plăcut Ție, în care să se sălășluiască virtutea, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului și al Sfantului Duh. Amin.”

Iată care sunt semnele ce îți pot arăta că că blesteme ori farmece crunte gravitează asupra ta!

  • suferi de dureri de cap grele;
  • ai stări de greață sau de vomă nejustificate;
  • te cerți cu oricine ți se abate în cale sau sunt neînțelegeri peste tot în jurul tău;
  • ai stări de leșin și chiar îți pierzi adesea cunoștința;
  • auzi zgomote bizare sau chiar voci în casă;
  • pierzi lucrurile sau nu ți se mai înapoiază ceea ce ai împrumutat;
  • ai parte adesea și nejustificat numai de ghinioane;
  • suferi de stări de nervozitate, de tendințe depresive sau spre anxietate, ești claustrofobică, toate acestea dintr-odată și fără motiv;
  • ai găsit recent un animal care nu te mai părăsește, animale moarte apar în apropierea ta sau, cel mai tragic, un animal drag s-a îmbolnăvit sau este pe punctul să moară (animalele pot absorbi sau purta blesteme);
  • găsești sticlă spartă în calea ta;
  • ai gânduri negative, dintr-odată, pe care nu le aveai până acum;
  • simți că ești urmărită;
  • ai coșmaruri sau vise care se repetă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: