Redactia.ro
Home » Monden » Rugăciunile care au salvat-o pe Carmen Șerban de boală. Artista a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Rugăciunile care au salvat-o pe Carmen Șerban de boală. Artista a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a fost diagnosticată cu o boală grea. Cântăreața a mărturisit că sunt câteva rugăciuni care au salvat-o de la moarte. 

 

Rugăciunile care au salvat-o pe Carmen Șerban de boală

Carmen Șerban a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Artista a aflat că are o tumoare, iar primul lucru pe care medicii i l-au recomandat a fost să se roage. Carmen Șerban a  povestit, la un moment dat, că până să descopere că are această boală nu era o persoană credincioasă. Din acel moment, artista a început să se roage, iar răspunsul la rugăciunile sale nu au încetat să apară. Artista a scăpat de problema de sănătate, devenind un alt om.

Mai mult, de fiecare dată când are ocazia, Carmen Șerban vorbește despre iubirea pe care o are față de Dumnezeu, dar și despre ajutorul pe care l-a primit din partea Divinității.

Cramen Șerban a fost deschisă cu fanii săi și le-a povestit care sunt cele trei rugăciuni pe care le rostește zilnic și care au făcut minuni pentru ea.

Rugăciunile mele sunt rugăciuni de mulțumire și sunt cele mai puternice rugăciuni. Cele care mă echilibrează pe mine. Voi veniți aici, întâlniți mulți oameni, însă mulți oameni sunt încărcați. Oamenii care nu știu să se încarce cu energia de la Dumnezeu fură energia oamenilor.

Prima rugăciune este „Tatăl nostru”, a două rugăciune este rugăciunea Sfântului Patrick. Ori de câte ori veți fi epuizați, îl chemați în felul următor: „Iisus Hristos în fața mea (spuneți numele vostru), Iisus Hristos în mine (numele tău), Iisus Hristos în împrejurul meu (nume), Iisus Hristos în spatele meu (nume), Iisus Hristos în urechile mele și în ce aud. Vrei să te înțelegi corect cu cineva? Fă această rugăciune. Și mai avem cea de-a treia rugăciune: „Slavă ție, Dumnezeule, slavă ție”, o rugăciune care îți poate ridica frecvența foarte mult”, a spus Carmen Șerban, în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Șerban părăsește definitiv România

Carmen Șerban a anunțat că va părăsi definitiv România. Interpreta de muzică populară a luat această decizie radicală, considerând că acolo este mult mai apreciată de oameni. Artista a mărturisit că a pus la vânzare unul dintre apartamentele pe care le deține în Capitală, pe care speră să obțină suma de 170.000 de euro. Mai mult, artista a ținut să precizeze că mai are o locuință la Timișoara, de care nu se poate descotorosi, considerând că banii pe care îi va încasa din vânzarea apartamentului din Pipera vor fi suficienți pentru a-i investi în locuința sa din Anglia, acolo unde vedeta a ales să se mute definitiv.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo”, a spus Carmen Șerban în cadrul unei emisiuni TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: