Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Ce face în închisoare Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. A devenit cunoscut printre deținuți

S-a aflat abia acum! Ce face în închisoare Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. A devenit cunoscut printre deținuți

Cornel Dinicu, cunoscut ca patron al pensiunii Ferma Dacilor din Tohani, a devenit subiectul principal al conversațiilor în arestul IPJ Prahova, după ce a fost recent încarcerat la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Motivul detenției sale este legat de tragedia survenită în a doua zi de Crăciun, unde și-a pierdut viața băiatul său într-un incendiu devastator.

Inițial, existase un acord cu anchetatorii pentru a-i permite lui Dinicu să participe la înmormântarea fiului său. Acesta a participat la înmormântare, urmând ca săptămâna trecută să ajungă în spatele gratiilor până la finalizarea anchetei.

Ce face Cornel Dinicu în închisoare

În urma ultimelor informații, Cornel Dinicu a fost plasat într-o cameră cu alți patru deținuți necunoscuți. Cu toate acestea, el s-a integrat rapid în mediul închisorii și a devenit o figură binevăzută printre colegii de cameră. Fiind beneficiarul unor pachete primite de la familie, inclusiv de la fiul său cel mare, Dinicu a distribuit țigări și mâncare celor din jur, potrivit Gândul.

Sursele precizează că el păstrează o atitudine calmă și deschisă către ceilalți deținuți, evitând totuși să discute prea mult despre aspecte personale. Cu toate acestea, se pare că Dinicu a abordat subiectul într-un mod mai puțin obișnuit, făcând glume macabre legate de incendiu.

Într-una dintre aceste situații, la momentul arestării, observând un bec care pâlpâia, Dinicu le-ar fi spus polițiștilor să fie atenți, sugerând că acolo unde ajunge el, se produc incendii devastatoare. O altă remarcă a fost legată de posibilitatea ca centrul de detenție de la Prahova să ia foc, afirmând că într-o astfel de situație, nimeni nu ar scăpa cu viață. Aceste glume macabre au adăugat o notă de ciudă și umor negru în atmosfera tensionată a arestului.

Administratorii de la Ferma Dacilor se află în arest la domiciliu

Miercuri seara, magistrații Judecătoriei Ploiești au luat decizia de a admite propunerea procurorilor pentru arestarea preventivă a lui Cornel Dinicu. Acesta nu este singurul personaj implicat în dosarul legat de tragedia de la Ferma Dacilor; administratorii Adrian Vitomir Ristin și Adelina Elena Ilie au primit mandate de arestare la domiciliu. Cei trei sunt acuzați de ucidere din culpă și distrugere din culpă, în legătură cu incendiul în care opt oameni și-au pierdut viața.

„În perioada 2016 – 26.12.2023, cele trei persoane au desfășurat în mod convergent și sistematic demersuri în realizarea obiectului de activitate al persoanei juridice, prin încălcarea repetată a dispozițiilor legale privind derularea activității de «cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată», desfășurate la sediul social din comuna Tohani, județul Prahova”, este concluzia procurorilor.

Este important de menționat că procurorii au precizat în fața judecătorilor că nu există indicii care să susțină ipoteza că incendiul a fost provocat intenționat. Cu toate acestea, circumstanțele care au condus la tragedie sunt investigate în continuare. Este posibil ca glumele macabre ale lui Cornel Dinicu să fie luate în considerare în procesul penal, deoarece acestea pot afecta percepția publică și pot influența opinia judecătorilor în privința caracterului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: