Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Cine este tânăra rezidentă româncă găsită moartă în Franța

S-a aflat abia acum! Cine este tânăra rezidentă româncă găsită moartă în Franța

masina politie

Caz șocant! O tânără româncă, care se afla în Franța pentru a-și pregăti examenul de rezidențiat, a fost găsită decedată într-un apartament închiriat.

Cine este tânăra găsită moartă în apartament

Această tragedie a avut loc în orașul Amiens și apartamentul fusese închiriat prin intermediul platformei Airbnb. Visul acestei tinere românce a fost distrus în momentul în care se pregătea să înceapă pregătirea pentru rezidențiat în Franța.

Tânăra se numea Doina Jurcă și avea 31 de ani. Ea provenea din Galați și era absolventă de medicină la Universitatea „Dunărea de Jos”. A venit în Franța pentru a vizita o colegă medic și pentru a începe pregătirea pentru examenul de rezidențiat. Cu toate acestea, visul său de a urma o carieră medicală în Franța a fost sfârtecat.

Potrivit informațiilor furnizate de publicația franceză Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, a confirmat că tânăra a decedat din cauza unor răni provocate de un act de înjunghiere.

Ce spun familia și prietenii

Familia și prietenii Doinăi se află într-o stare de șoc și durere profundă în urma acestei tragedii neașteptate.

Doina, colega mea de banca din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd  și derulez toți acești  ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă”,este mesajul publicat de Mariana Drăgoi, colegă Doinei.

Cu tristețe și compasiune, transmit sincerele mele condoleanțe în aceste momente dificile, familiei si celor apropiați. Doina va rămâne în inimile noastre că un spirit strălucitor și promițător al facultății de medicină. Înțelegem profund pierderea imensă pe care o resimte familia, iar comunitatea academică este alături de ea în aceste clipe dureroase. Rămâne să vindeci acum rănile îngerilor…, este mesajul unui fost profesor al Doinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini