Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat abia acum! Cum s-au cunoscut de fapt Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

S-a aflat abia acum! Cum s-au cunoscut de fapt Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cei trei chefi celebri din România, au vorbit recent într-un interviu despre întoarcerea lor la PRO TV și despre modul în care s-au cunoscut. Interviul, acordat Andreei Esca, a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre începuturile prieteniei lor și despre parcursul lor profesional care i-a adus împreună.

Cum a început prietenia lor

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au dezvăluit că prietenia lor a început într-un mod neașteptat și amuzant. Sorin Bontea a povestit cum a primit un telefon neașteptat de la PRO TV pentru a participa la un casting pentru emisiunea MasterChef.

Eu am primit un telefon scurt, telefonul din restaurant, a venit managerul și a zis… Da, de la Pro TV, nu știu ce emisiune MasterChef, nu auzisem în viața mea. Și i-am zis ‘pleacă mă de aici, nu ține vrăjeala, că faceți mână proastă’. Și ‘nu, nu, vino, vino’. A vorbit la telefon, am întrebat hotelul respectiv, a zis OK, da, pot să vină. Am dat un casting, am fost filmat cum – știu și acum – am făcut un foie-gras, ceva de genul ăsta”, a povestit Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu a relatat și el cum a fost contactat de PRO TV, într-o manieră la fel de inedită. „Eu lucram la un hotel în București, la momentul respectiv. Și la un moment, dat m-a sunat cineva. Aia a fost cea mai tare fază de pe planetă. ‘Dom’ne, să venim să te filmăm, să nu știu ce’… ‘Bună ziua, bună ziua’, intră cei de la Pro TV, mă salută, se duce și-l ia la filmare pe șeful meu. Zic asta e, ce să fac? Au plecat, s-au urcat în lift și le-a sunat telefonul: ‘Pe cine ați filmat, mă? Pe ălalalt trebuia să-l filmați!’ Și eu am fost filmat ultimul”.

Florin Dumitrescu a completat povestea cu propria sa experiență, amintindu-și că inițial a ignorat emailul de la PRO TV. „Eu am primit un mail de la Andreea Godeanu. Și când am văzut mailul, nu l-am luat în seamă. Am crezut că e spam. Și mi-a zis soția: ‘băi, tu știi cine e?’ Și atunci mi-am dat seama că, da, am greșit un pic”.

La început nu s-au plăcut

Deși acum sunt cunoscuți pentru chimia și colaborarea lor solidă pe platourile de filmare, la început cei trei chefi nu s-au plăcut imediat. Rivalitatea profesională și dorința de a demonstra că sunt cei mai buni a fost un obstacol în dezvoltarea prieteniei lor.

Ei doi se luptau pentru supremație. A durat mulți ani”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, referindu-se la competiția dintre Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a povestit un moment amuzant de la primele lor întâlniri: „Mi-aduc aminte ca și acum. Eu m-am prezentat așa: ‘Salut, eu sunt cel mai bun bucătar român în viață’. Și ăștia doi au râs”.

O echipă de succes la MasterChef

În ciuda începuturilor dificile, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au reușit să depășească rivalitatea și să formeze o echipă de succes. În cadrul interviului, ei au subliniat importanța prieteniei și colaborării pentru succesul emisiunii MasterChef și pentru carierele lor individuale.

Întoarcerea lor la PRO TV este așteptată cu nerăbdare de fanii emisiunii și de publicul larg. Cei trei chefi au reușit să câștige inimile telespectatorilor nu doar prin talentul lor culinar, ci și prin personalitățile lor distincte și dinamica interesantă dintre ei.

Florin Dumitrescu a subliniat că legătura lor a devenit mult mai puternică de-a lungul anilor, datorită experiențelor comune și provocărilor depășite împreună. „Ne-am dat seama că suntem mai puternici împreună decât separat. Am învățat să ne respectăm și să ne susținem unul pe altul”, a spus el.

Cătălin Scărlătescu a adăugat că prietenia lor a fost cimentată și de momentele petrecute în afara platourilor de filmare, unde au reușit să se cunoască mai bine și să aprecieze calitățile fiecăruia. „Ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun și că putem învăța unii de la alții. Asta ne-a ajutat să devenim nu doar colegi, ci și prieteni”, a declarat Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: