Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, Viviana Sposub și George Burcea. Au pus capăt relației după 3 ani

S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, Viviana Sposub și George Burcea. Au pus capăt relației după 3 ani

GALERIE FOTO (2)

Viviana Sposub a făcut publică acum doar câteva ore informația că ea și George Burcea au decis să pună capăt relației lor de trei ani. Dacă mulți s-au întrebat care au fost motivele care au dus la această despărțire, acum toate acestea au ieșit la iveală!

După o perioadă în care a fost pus la zid din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, iar aici ne referim clar la condusul mașinii sub influența unor substanțe interzis, precum și la atitudinea pe care a avut-o vis-a-vis de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit fericirea în brațele Vivianei. Asta se întâmpla în 2020, când actorul a participat la emisiunea „Ferma vedetelor”. Acum, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Motivul ireal pentru care Viviana și George Burcea s-au despărțit

Potrivit informațiilor oferite de publicația cancan.ro, lucrurile au început să nu mai meargă între cei doi la scurt timp după sosirea în America, unde au petrecut aproximativ jumătate de an. Această sursă menționează că fosta iubită a actorului își dorea să evolueze în carieră și să-și clădească un viitor în străinătate, în timp ce dorința lui George Burcea era să se întoarcă în România pentru a fi alături de fetițele sale cu Andreea Bălan. Acest deziderat al Vivianei era în contradicție cu dorința lui George de a fi prezent în viața copiilor săi.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi.

Viviana a confirmat zvonurile

Viviana Sposub a anunțat cu doar câteva ore în urmă, pe rețelele sociale, că relația de trei ani pe care o avea cu George Burcea s-a încheiat. Prezentatoarea TV nu a oferit prea multe informații cu privire la acest aspect, fiind extrem de „săracă” în detalii.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: