Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat care este strategia Faimoșilor! Jador a rupt tăcerea și a dezvăluit totul în ultimul consiliu: ”Fiecare știe nivelul la care e”

S-a aflat care este strategia Faimoșilor! Jador a rupt tăcerea și a dezvăluit totul în ultimul consiliu: ”Fiecare știe nivelul la care e”

Jador dezvăluie și analizează abordările strategice ale concurenților Faimoși din cadrul sezonului Survivor All Stars, concentrându-se pe impactul colanului de imunitate obținut de Jorge asupra echipei lor. Încă de la începutul Consiliului de eliminare, nemulțumirile în rândul Faimoșilor sunt aduse la suprafață, aceștia confruntându-se cu perspectiva unei eliminări pentru a doua săptămână consecutivă.

Jador, mereu sincer și direct, aduce în discuție tensiunile existente între concurenți, subliniind că există aspecte care ar trebui discutate deschis, dar care sunt evitate din teama de a atrage voturile în consiliul de eliminare.

Jador dezvăluie strategia Faimoșilor

Un element central al dezbaterii este colanul de imunitate câștigat de Jorge în această săptămână. Acest fapt a generat disconfort și neînțelegeri în cadrul echipei Faimoșilor. Jador, fără menajamente, expune opiniile divergente cu privire la modul în care unii concurenți gestionează această situație, subliniind că, în ciuda tensiunilor existente, discuțiile esențiale nu au loc, fiecare participant temându-se de posibilele consecințe în cadrul consiliului de eliminare.

„Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, ca să nu fie votată. Nimeni nu mai discută problemele echipei, nimeni nu le mai expune”, a declarat în ultima ediție Jador.

Spusele acestuia au fost întărite de ultimele declarații făcute de Roxana Nemeș înainte de a intra la ultimul duel. Faimoasa a vorbit despre strategiile care s-au făcut și despre motivul pentru care a fost eliminată, de fapt.

„Eu știam. E o strategie la mijloc. Ei, de fapt, mă iubesc, dar s-au gândit că e mai bine acasă. Dacă o luăm pe plan sportiv, este o decizie corectă, pentru că până acum nu am adus puncte. Și eu sunt lihnită, îi înțeleg perfect. Dacă se lua în funcție de prietenii, nu era corect, pentru că ne înțelegem okay. Da, mă așteptam. Știam. O să treacă”, a declarat Roxana Nemeș.

Jorge a stârnit multe reacții

Jorge, dreptul său de a deține colanul de imunitate, a generat reacții adverse. Este evident că acest privilegiu a amplificat frământările interne și a alimentat neînțelegerile în cadrul echipei. Jador, un observator perspicace al dinamicii grupului, exprimă dezamăgirea față de performanța echipei sale și admite cu sinceritate că Războinicii, adversarii lor, se dovedesc a fi superiori.

„Echipa nu mai discută problemele, pentru că nu le mai discută și nici nu am avea ce să discutăm, pentru că fiecare știe nivelul la care e. Ne dorim să câștigăm, suntem motivați, dar nu ne iese”, a spus Jador.

„Mereu am fost un învingător. Nu îmi caut scuze niciodată. Indiferent ce problemă ai în viață, dă-i înainte! Sunt convins că mai am foarte puțin până îmi intru în forma pe care o aveam înainte”, a replicat Jorge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: