Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cine este tânărul care a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Avea doar 20 de ani

S-a aflat cine este tânărul care a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Avea doar 20 de ani

Accident mortal în Vaslui! A fost nevoie de un elicopter Smurd

Vlad, un tânăr de doar 20 de ani, student la Medicină, a decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Acest gest tragic a surprins pe toată lumea, lăsând în urmă întrebări fără răspuns. Vlad fusese supus recent unei intervenții chirurgicale la colon, fiind internat pentru recuperare.

Evenimentele tragice

Vlad a fost internat la Spitalul Sf. Spiridon după o intervenție chirurgicală la colon, unde se afla sub observație medicală. Cu toate acestea, într-un moment de disperare, tânărul a ales să sară de la etajul trei al spitalului, punându-și capăt vieții. Incidentul a zguduit atât personalul medical, cât și pe cei care îl cunoșteau, din cauza vârstei sale fragede și a parcursului său promițător.

A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact.”, a declarat un student la Medicină Dentară.

Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață.”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Posibilele cauze

Motivul pentru care Vlad a ales acest gest rămâne necunoscut. Colegii săi știu că suferea de megacolon, o afecțiune care ar fi putut contribui la starea sa psihologică fragilă. Cu toate acestea, circumstanțele exacte care au dus la această tragedie sunt încă neclare. Familia, prietenii și colegii încearcă să înțeleagă motivele din spatele deciziei sale.

Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune.„, a fost mesajul transmis Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Impactul asupra comunității

Moartea lui Vlad a generat un val de tristețe și șoc în rândul celor care l-au cunoscut. Ca student la Medicină, era cunoscut pentru determinarea și dorința sa de a ajuta oamenii. Tragedia sa a deschis discuția despre importanța sprijinului psihologic în perioadele dificile și despre necesitatea de a oferi ajutor celor care trec prin situații similare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: