Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat unde va rămâne fiica Iuliei Albu, după plecarea la America Express. Mihai Albu ia atitudine: ”Nu știu prea multe”

S-a aflat unde va rămâne fiica Iuliei Albu, după plecarea la America Express. Mihai Albu ia atitudine: ”Nu știu prea multe”

Mihai Albu și Iulia Albu

Iulia Albu a acceptat propunerea celor de la Antena 1 pentru a participa în următorul sezon al emisiunii „America Express”. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” îl va avea alături pe iubitul său Mike, cu care va încerca să ajungă până în marea finală. Se pare că Mihai Albu, tatăl fiicei sale, nu se aștepta la o asemenea veste, așa că a vorbit cu sinceritate despre locul în care va rămâne fiica sa.

Cu siguranță nimeni nu se gândea că Iulia Albu va dori vreodată să ia parte la un asemenea concurs extrem de dificil. Pe lângă toate condițiile grele pe care le va avea de depășit, dorul de fiica sa ar putea deveni un impediment destul de pare. Totuși, îl va avea alături pe Mike care o va sprijini de-a lungul săptămânilor petrecute departe de România.

Ce se va întâmpla cu fiica Iuliei Albu

Fiica Iuliei Albu este încă minoră, tocmai de aceea există o mulțime de speculații cu privire la locul în care aceasta va sta cât timp mama sa va fi plecată. Mihai Albu a vorbit despre acest aspect recent, explicând faptul că momentan nu știe ce se va întâmpla cu fiica lui, însă își dorește din suflet ca aceasta să îi stea alături de-a lungul filmărilor pentru America Express.

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul TV. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro.

Iulia Albu participă la America Express

În momentul în care a acceptat să ia parte la competiția America Express, de la Antena 1, Iulia Albu știa foarte bine ce se va întâmpla. Vedeta susține că nu a ratat niciun sezon al emisiunii, deoarece i se pare o dinamică foarte frumoasă cea de acolo. În același timp speră din suflet să nu întâmpine probleme cauzate de fricile sale și de slăbiciunile pe care le are.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: