Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a ajuns la „Barbie-mania”. O firmă de pompe funebre oferă sicrie roz cu căptuşeală cu imaginea celebrei păpuşi (VIDEO)

S-a ajuns la „Barbie-mania”. O firmă de pompe funebre oferă sicrie roz cu căptuşeală cu imaginea celebrei păpuşi (VIDEO)

Filmul în care a jucat Margot Robbie a provocat o adevărată isterie în toată lumea. Moda cu Barbie a mers, parcă, prea departe. De ce? Pentru că s-a ajuns ca o firmă de pompe funebre să confecționeze și să vândă sicrie roz, cu steluțe și poze ale celebrei păpuși.

Toate sunt concepute astfel încât să poți fi fan Barbie până în ziua în care mori – și chiar și după aceea. Sicriele de metal roz sunt la vânzare la Casa Funerară Alpha și Omega din orașul Ahuachapán, în apropiere de granița cu Guatemala.

Sicrie cu stele albe și au cleme aurii

Nebunia care a cuprins America Latină l-a convins pe proprietarul Isaac Villegas să decoreze căptușelile de pânză ale sicrielor cu poze cu păpușa. Sicriele sunt, de asemenea, decorate cu mici stele albe și au cleme aurii.

„Mi-am spus: „Trebuie să profităm de această tendinţă””, a spus Villegas despre sicrie, menţionând că „totul a fost un succes”.

El a precizat că firma de pompe funebre a lansat deja o campanie promoţională cu privire la sicriele Barbie şi a vândut 10 dintre ele. Deşi acest lucru nu înseamnă că 10 persoane au fost înmormântate efectiv în ele – mulţi oameni din El Salvador cumpără un pachet preplătit pentru o înmormântare viitoare.

Cum i-a venit ideea?

Patronul a zis că ideea a venit după ce, anul trecut, a vândut sicriu roz unei familii care dorea ca ruda lor să fie înmormântată într-un sicriu de culoare mai veselă, în condițiile în care culorile folosite în general erau maro, negru, gri sau alb. Deși vor continua să pună la vânzare sicriele roz, nu încetează să le vândă nici pe celelalte, în culorile obișnuite.

„Vom avea mai multe sicrie roz, pentru că oamenii le cer”, a spus el. America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.

Filmul „Barbie” domină de două săptămâni box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit şi topul muzical din Regatul Unit.

Trei piese de pe această coloană sonoră şi interpretate de Billie Eilish, Dua Lipa şi Nicki Minaj s-au clasat printre primele cinci poziţii ale topului britanic după lansarea din urmă cu o săptămână a filmului „Barbie”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: