Redactia.ro
Home » Monden » S-a încins atmosfera la ziua Emei Uta! Antonia și Loredana Groza au renunțat la inhibiții și s-au dezlănțuit VIDEO

S-a încins atmosfera la ziua Emei Uta! Antonia și Loredana Groza au renunțat la inhibiții și s-au dezlănțuit VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Ieri a fost mare petrecere în capitală! Ema Uta și-a sărbătorit ziua de naștere ( 31 de ani) într-un mare stil, alături de cei mai buni prieteni, dar și de cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. La petrecere nu puteau lipsi Antonia și Loredana Groza, apropiate bune ale make-up artistului. Cele două au făcut furori, uitând de lumea din jur și distrându-se pe cinte! Și-au lăsat toate inhibițiile acasă!  Iată imaginile!

 Antonia și Loredana Groza au renunțat la orice inhibiție

Pe contul personal de Instagram al Loredanei Groza, internauților le-au strălucit ochii ieri seară! Vedeta a postat câteva filmări de senzație, de la petrecerea pe care Ema Uta a dat-o în Capitală, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani.

În imagini le putem vedea pe Loredana și pe superba Antonia, lângă care se afla și Alex Velea, dansând pasional. Cele două au încins atmosfera și au renunțat la inhibiții!

Antonia a purtat o rochie roz-portocalie, scurtă, care i-a pus în evidență trupul demn de invidiat, în timp ce Loredana Groza a ales să poarte o salopetă „animal print”.

 

Loredana Groza se dezlănțuie alături de dansatorii ei

Loredana Groza s-a filmat alături de dansatorii ei, în ipostaze provocatoare. Artista în vârstă de 52 de ani arată incredibil de bine și nu ezită să le arate asta și celor care o admiră, în mediul online. Recent, superba vedetă a postat pe TikTok, dar și pe alte rețele sociale, imagini din culisele concertului său:

„Așa ne încălzim noi! Gata să intrăm pe scenă! 

Stop!”, a spus vedeta.

La terminarea spectacolului, videoclipul o surprinde în aceeași ipostază, în brațele dansatorilor:

„M-am dezechilibrat! 

Cei mai tari, Andrei și Emi și cu Lori, la mijloc! Mai puteți? Eu sunt ușoară ca fulgul de pană. Ăsta e doar preludiu, dragii mei, urmarea nu o vedeți!”, a mai spus aceasta. 

Loredana Groza a fost îmbrăcată într-o rochie extrem de provocatoare, sclipitoare și care i-a pus formele în evidență. Aceasta a purtat și o pereche de cizme lungi, înalte și la fel de strălucitoare.

@loredanagrozaofficial It’s all about the boots @ the end:)Last night stories… #loriland @emanuel.neagu @andreiangelescul @aerbyrasova #fy #fyp #fyp♬ original sound – Loredana

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: