Redactia.ro
Home » Monden » S-a măsurat în direct! Câți centimetri măsoară în talie Oana Roman după ce a slăbit

S-a măsurat în direct! Câți centimetri măsoară în talie Oana Roman după ce a slăbit

GALERIE FOTO (5) Cum s-a pozat Oana Roman

Fie ea mai plinuță sau mai slabă, Oana Roman nu scapă de critici! Însă iată că a găsit soluția perfecta să închidă gura răutăcioșilor.

Fiica lui Petre Roman a găsit soluția perfectă pentru a închide gura celor care o critică pentru felul cum arată. Oana Roman a făcut proba centimetrului, în direct, la TV!

Vedeta a demonstrat în ultima vreme că a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Fiind sătulă de gurile rele care spun că doar își editează pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, iată că acum a venit motivul adevărului.

S-a măsurat în direct! Câți centimetri măsoară în talie Oana Roman după ce a slăbit

Oana Roman a fost invitată la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a luat parte la proba centrimetrului, în direct, la TV.

Vedeta s-a lăsat măsurată de prezentatoarea Natalia Mateuț atât la gleznă, cât și în talie, pentru a nu mai fi nicio urmă de îndoială cu privire la kilogramele date jos.

Fosta soție a lui Marius Elisei a ales pentru această apariție TV o rochie neagră, care i-a lăsat la vedere picioarele care s-au subțiat vizibil.

Totodată, sacou de culoare verde nu l-a ales deloc întâmplător! Vedeta a dovedit astfel că a ajuns de la mărimea 50 la 42!

Trecând la proba de foc a centimetrului, glezna Oanei Roman măsoară 21 cm, comparativ cu glezna Nataliei Mateuț, a cărui gleznă măsoară 20 cm, după măsurătorile făcute de vedete în cadrul emisiunii.

Când vine vorba de linia siluetei, Oana Roman a mărturisit că a început de la 98 cm în talie. Ei bine, acum, masurându-se în direct la Tv, vedeta a ajuns la 84 cm în talie. Așadar, diferența este cât se poate de evidentă și cu ochiul liber, dar și măsurată la proba centimetrului.

Oana Roman se amuză pe seama criticilor

Oana Roman a ținut să sublinieze că nu o mai deranjează de ceva timp părerile celor din online, ba chiar a ajuns să se amuze.

”Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lume știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: