Redactia.ro
Home » Monden » S-a rupt, din nou, lanțul prieteniei? Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan. A spus clar și răspicat motivul

S-a rupt, din nou, lanțul prieteniei? Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan. A spus clar și răspicat motivul

S-a rupt, din nou, lanțul prieteniei? Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan. Artista a spus clar și răspicat motivul, pentru care a ales ca nașii copilului, ce urmează să vină pe lume, să fie alții și nu colega ei de scenă.

S-a rupt, din nou, lanțul prieteniei?

Andreea Antonescu i-a surprins pe toți, după ce a anunțat că nu o va pune nașă pe Andreea Bălan. Cunoscuta artistă este însărcinată, pentru a doua oară, și așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Cântăreața mai are o fetiță din căsnicia anterioră, Sienna, și urmează să devină, din nou, mamă. Vedeta nu a dat foarte multe detalii despre sarcină și a preferat să fie discretă. Dacă fetița cea mare a fost botezată de Andreea Bălan, acest nu se va mai întâmpla și-n cazul celui de-al doilea copil. Andreea Antonescu a ținut să anunțe că bebelușul va avea alți nași. “De data aceasta vor fi alți nași”, a spus artista la emisiunea Xtra Night Show.

Andreea Antonescu, despre nunta cu iubitul ei

Celebra cântăreață a vorbit și despre nunta cu iubitul ei, viitorul tătic al copilului pe care-l poartă în pântece. Andreea a dezvăluit că întâi vrea să-și aducă copilul sănătos pe lume, în liniște, să-i facă un botez, iar mai apoi se gândește și la restul planurilor. “Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața.”, a mai spus vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sienna, fetița cea mare a cântăreței, este de-a dreptul entuziasmată de când a auzit că va fi surioară mai mare. Andreea Antonescu a spus și ce reacție a avut fiica ei când a auzit că va mai avea un frățior sau o surioară. “Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort”, a mai spus cunoscuta cântăreață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: