Redactia.ro
Home » Știri » S-a sinucis! Un pacient cu coronavirus de la Matei Bals nu a mai rezistat…

S-a sinucis! Un pacient cu coronavirus de la Matei Bals nu a mai rezistat…

Alertă medicală la final de an. Institutul Matei Balș e plin

S-a sinucis! Un pacient cu coronavirus de la Matei Bals nu a mai rezistat…Caz incredibil la spitalul Matei Bals din capitala! Un barbat in varsta de 51 de ani, internat pentru tratamentul impotriva Covid-19 a decis sa-si puna capat zilelor.

Internat la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals din capitala pentru a se trata de coronavirus, un barbat de 51 de ani s-a aruncat de la etaj si a murit pe loc. Iata ce se arata in comunicatul transmis de spital: “Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS.”

Romania a trecut pragul psihologic de 5.000 de infectatti cu Covid-19

Romania inregistreaza record negativ dupa record negativ in fiecare zi. Astfel ca, numarul bolnavilor de coronavirus a crescut ingrijorator in Romania, depasind pragul psihologic de 5.000. iata cifrele de astazi:

  • În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
  • Până astăzi, 6.245 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
  • În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.427. Dintre acestea, 782 sunt internate la ATI.

 

S-a sinucis! Un pacient cu coronavirus de la Matei Bals nu a mai rezistat…Caz incredibil la spitalul Matei Bals din capitala! Un barbat in varsta de 51 de ani, internat pentru tratamentul impotriva Covid-19 a decis sa-si puna capat zilelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: