Redactia.ro
Home » Știri » S-a stins un important om politic. Fostul șef al APM Vaslui a suferit un infarct

S-a stins un important om politic. Fostul șef al APM Vaslui a suferit un infarct

Remus Mitrea a făcut infarct

Doliu în lumea politică. Fostul șef al APM Vaslui, Remus Mitrea a suferit un infarct. PSD suferă o pierdere imensă. Iată toate detaliile!

Remus Mitrea, fostul șef al APM Vaslui a suferit un infarct

Remus Mitrea, patronul unei fabrici de panificație, a fost găsit fără suflare, în baia fabricii, de către unul din angajații săi de la fabrica din comuna Epureni, sâmbătă la amiază, pe la orele 13:50.

Acesta avea doar 50 de ani și era foarte cunoscut datorită funcției de șef pe care a avut-o în cadrul  APM Vaslui, în perioada 2011-2012.

Acesta ar fi mers sâmbătă dimineață la locul de muncă, să facă o baie, dar nu s-a mai întors acasă. Familia s-a alertat și a încercat să dea de urma lui, dar fără niciun răspuns. Un angajat de la fabrică a fost trimis să vadă de ce nu răspunde omul politic, iar când a ajuns și s-a uitat pe geam l-a văzut căzut jos.

Deși angajatul a sunat la 112, medicul de pe ambulanță n-a putut să facă nimic pentru a-I salva viața, deoarece bărbatul era deja neînsuflețit. Medicii au stabilit că decesul a avut loc în urma unui infarct.

Remus Mitrea, fost membru marcant al PSD

Remus Mitrea, fost membru marcant al PSD a făcut infarct a fost arestat în cursul lunii octombrie a anului 2012 din cauza mai multor acuzatii de luare si dare de mită, dar și pentru alte infracțiuni de corupție.

Acesta a fost acuzat că pe toată perioada mandatului său a pretins și primit mită, direct în bani, dar și sub formă de contracte pentru firmele pe care le deținea, conform „vremeanoua.ro.”

În presă s-a vehiculat faptul că atunci când a fost arestat de procurorii DIICOT, Remus Mitrea ar fi avut  un caiet în care avea notate toate șpăgile luate, dar și oferite unor nume grele din politica vasluiană, pentru a ajunge la funcția pe care a deținut-o în structura APM Vaslui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: