Redactia.ro
Home » Stil de viață » S-au îmbogățit după ce au renovat subsolul! Cuplul acesta a găsit 23.000 de dolari într-o valiză

S-au îmbogățit după ce au renovat subsolul! Cuplul acesta a găsit 23.000 de dolari într-o valiză

GALERIE FOTO (3) valiza cu bani cuplu

Renovarea casei a devenit pentru un cuplu cel mai bun lucru pe care l-au făcut vreodată. Cei doi au găsit în subsolul casei lor o valiză care conținea peste 23.000 de dolari. Imaginile cu banii, dar și întreaga poveste au fost făcute publice chiar de norocosul care le-a găsit, pe o rețea de socializare.

Bărbatul în vâsrtă de 35 de ani povestește cum el și soția lui au decis să renoveze casa, așa că au început cu parterul și etajul întâi, iar abia apoi au ajuns la subsol, unde au făcut descoperirea.

Cum au găsit valiza cu bani

Au început să ia obiectele vechi aruncate pe acolo, pentru a face curat, dar la un moment dat au găsit o valiză de culoare verde ce le-a atras curiozitatea. Bărbatul a luat-o de acolo, dar fiind atât de ușoară nu s-a gândit că ar putea fi ceva în ea, scrie Daily Mail.

‘Am luat cutia afară și chemat-o pe soție. Are ceva în interior, dar nu greoi precum monedele sau barele de aur. Cu toate acestea, am putea avea noroc. Ar putea fi cărți sportive vechi ”, își amintește el că i-a spus nevestei sale.

Cutia suspectă găsită de soți
Cutia suspectă găsită de soți

„Astea toate sunt hârtii de 20 de dolari! Ar putea fi vreo 2.000 de dolari aici. Deja am început să ne agităm în acest moment. Asta nu ni se întâmplă nouă! Ce să facem? Unde sunt camerele de filmat?”, spune extaziat bărbatul.

Apoi, ei au găsit bani și mai mari în celelalte pachete din valiză.

Banii găsiți de cei doi
Banii găsiți de cei doi

„Al doilea pachet nu avea deloc bancnote de 20 de dolari. Erau toate de 50! Ce se întâmplă aici! Ar putea fi 5.000 de dolari aici! Dar stai!!! Al treilea pachet are numai bancnote de 100 de dolari!”, descria bărbatul situația.

În total, cei doi soți au găsit 23.000 de dolari. Aceștia au declarat, în finalul postării de pe rețeaua Reddit, că folosesc banii găsiți pentru a-și plăti creditul ipotecar.

Loading...