Redactia.ro
Home » Știri » S-au mutat în casă nouă. După 2 zile, au trebuit să spargă pereţii din cauza unei inundaţii. ŞOC ce au găsit ascuns între ziduri (FOTO)

S-au mutat în casă nouă. După 2 zile, au trebuit să spargă pereţii din cauza unei inundaţii. ŞOC ce au găsit ascuns între ziduri (FOTO)

GALERIE FOTO (3)

Cathy și Roy Aukamp, doi soţi americani, s-au mutat în casă nouă, în New Jersey. Bucuria unei locuinţe frumoase a durat doar 2 zile. Din cauza unei inundaţii, provocată de ploi, au fost nevoiţi să spargă pereţii.

Acela a fost momentul în care au descoperit ceva şocant între ziduri.

Au găsit multe sticle de rom

În timp ce demontau părțile îmbibate cu apă ale peretelui, o mulțime de sticle goale de rom a năvălit în încăpere. „Soțul meu a trebuit să îndepărteze peretele umed și toate aceste sticle au năvălit de după zid”, a spus Cathy.

Proprietarii au filmat momentul descoperirii. Roy poate fi văzut clătinând din cap mirat, în timp ce valul nesfârșit de sticle se revarsă din perete.

„Însetat? E ora cinci pe undeva!”, spune Cathy amuzată.

Fostul proprietar a recunoscut că le-a ascuns

Internauţii care au văzut momentul pe net au spus că nu este „nimic amuzant” în legătură cu dependența fostului proprietar. Cathy a povestit că fostul proprietar a văzut videoclipul care s-a viralizat și i-a contactat.

Persoana a văzut videoclipul, ne-a sunat și ne-a spus că mai sunt sute de sticle în pereți, dar și că acum s-a lăsat și n-a mai consumat nimic de trei ani”, a spus ea.

Ploile au făcut ravagii în SUA

Ploile puternice au prins într-o capcană de nămol mii de oameni care participau la un festival în aer liber, organizat în deșertul Nevada. Toate căile de acces sunt închise, iar sinistrații au fost sfătuiți să-și conserve rezervele de alimente și apă.

Poliția anunță că o persoană a murit din cauza condițiilor meteo.

O furtună cu ploi puternice care a adus viituri în mijlocul deșertului, a transformat într-o zonă inaccesibilă locul unde campau participanții la festivalul Burning Man.

Sinistrații au fost sfătuiți să rămână la adăpost, în corturi și rulote. Și mai ales să-și economisească rezervele de apă și alimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: