Redactia.ro
Home » Stil de viață » Să vezi și să nu crezi! Imagine incredibilă cu femeia care arată ca o adolescentă, deși are 73 de ani. Cum a ajuns să îşi plimbe câinele pe străzi: „Copilul meu!”

Să vezi și să nu crezi! Imagine incredibilă cu femeia care arată ca o adolescentă, deși are 73 de ani. Cum a ajuns să îşi plimbe câinele pe străzi: „Copilul meu!”

GALERIE FOTO (3)

Nimănui nu-i vină să creadă! Are 73 de ani, dar arată ca o tânără în floarea vârstei. Este vorba de o femeie, pe nume Vera Wang, care face ravagii pe internet.

Cum arată femeia

Vera Wang are 73 de ani, dar arată ca o adolescentă. Femeia face ravagii pe internet, unde fotografiile postate de ea sunt apreciate de mii de internauți. Puțini oameni cred că într-adevăr ea are 73 de ani, căci pozele arată alt lucru. Ei bine, aceasta a dezvăluit și secretul frumuseții, dar și pe cel al tinereții. Nimeni nu se aștepta ca femeia să arate atât de bine doar consumând vodcă.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, citată de forbes.com.

Un alt episod în care Vera i-a lăsat mască pe toți este felul în care-și plimba cățelul. Este vorba de un pomeranian, pe care-l plimba cu căruciorul, fix ca un copil. ”Copilul meu”, a ținut să specifice ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Cine este Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume. A fost o celebră patinatoare, iar acum a ajuns creatoare de modă.  Pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari. Totul a început în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini